Är du en mamma som brinner för sociala medier? Här är eventet för dig

Årets viktigaste influencer-event är här - VMB Influencer Awards! Anmäl ditt intresse idag! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Är du influencer och har minst 2000 följare på dina sociala kanaler? Då borde du säkra din plats redan nu. ​Kvinnligt entreprenörsskap, karriär och balans – det är temat på årets viktigaste influencerevent – VMB Influencer Awards.

I höst, den 8 september 2019, bjuder Loppi och Vimedbarn, in till en gala där du får mingla med influencerkollegor, nätverka, träffa spännande samarbetspartners, och få den bästa boosten för ditt influencerskap. Under eventet delas pris ut till vinnarna i årets Influencer Awards. Målet med VMB Influencer Awards är att uppmärksamma och peppa alla kvinnor som inspirerar andra mammor och pappor där ute.

Toppbloggaren Johanna Kajson, som driver den populära podden “Drömbröllop”, och Lojsan Wallin är konferencier för dagen. På plats för att dela ut pris är också Jannike Ebbing, Fayme Elmén, Danijela Pavlica, Fia Anderberg, Susan Törnqvist och Josefine Lidbom.

Så anmäler du ditt intresse att komma på VMB Influencer Awards 

Under dagen kommer “Årets trendsättare”, Årets uppstickare”, “Årets nykomling”, “Årets storyteller”, “Årets igenkänning” och “Årets Hjältemamma” prisas på scenen. För att få en plats på galan behöver du vara verksam inom branschen och sträva efter att nätverka och utvecklas inom influencer-yrket.

– Du är mamma

– Du är influencer 

– Du har minst 2000 följare på dina sociala kanaler (blogg, podcast, Instagram eller Youtube)

Läs mer här och anmäl ditt intresse att komma på eventet genom att mejla till [email protected].


Att vara influencer innebär ofta att man är ett proffs på att ta bilder. I videon tipsar vi om appen som alla profiler använder för att fixa sina foton på Instagram.

Mer:

Vad är en influencer? Allt om lön och utbildning