"Störst av allt" blir teater – Nour El Refai spelar Maja

Nour El Refai spelar i pjäsen "Störst av allt". - Foto: Störst av allt/ Netflix
Dela på Pinterest
"Störst av allt" blir till teaterföreställning och har premiär i början av nästa år – det avslöjar Nour El Refai på Instagram.

"Störst av allt" började som en bok och blev sedan en av Netflix mest populära serier. Handlingen fick ett stort genomslag och nu står det klart att du kan följa karaktärerna igen. Nu kommer nämligen "Störst av allt" bli en teaterföreställning!

Nour El Refai spelar karaktärerna

Huvudrollen (en tjej som heter Maja) kommer spelas av komikern och skådespelerskan Nour El Refai. Men föreställningen blir lite annorlunda än vad du troligtvis är van vid. Det blir en monolog och Nour kommer därför spela alla karaktärer.

"JAG SKA GÖRA MONOLOG AV ”STÖRST AV ALLT”!!!! Har hållit på detta så länge men nu får jag äntligen berätta. Premiär 28/2 på Rival, spelar helger efter det. Jag börjar repa nu. Långsamt och snällt", skriver Nour El Refai på Instagram. 

Då är premiärdatumet av "Störst av allt"

Det är ingen tvekan om att Nour El Refai är glad över den kommande föreställningen. 

"Kommer tjafsa en del om detta nu. Det är en fantastiskt bok. Sen blev det också en serie. Och nu ska det bli teater. Och jag är så stolt att jag ska få göra det!", skriver hon i samma inlägg. 

Teaterföreställningen kan du se på Rival i Stockholm den 28 februari 2020 fram till 5 april 2020. 

När Nour El Refai postade en bild och avslöjade graviditeten med Henrik Schyffert var det många som kommenterade vad man "får och inte får göra" som gravid. Nu ryter hon ifrån och börjar inlägget med: "Men för helvete håll käften!!!". Se mer i videon.