Första trailern till "Störst av allt" – då har den premiär på Netflix

Netflix, störst av allt, serie, svensk serie
En av vårens premiärer på Netflix är svenska "Störst av allt". - Foto: Unsplash & Instagram/ felixsandman
Dela på Pinterest
Skolskjutning, droger, drama – men också kärlek. Snackisen just nu är den kommande svenska Netflix-serien "Störst av allt". Vi avslöjar premiärdatumet!

Flera nya serier och biopremiärer väntar 2019, men vi är extra spända på att kika in den kommande svenska Netflix-serien som är baserad på boken "Störst av allt". Det var 2016 som författaren Malin Persson Giolito skrev den och redan då blev det snabbt en succé (och vi förväntar oss inget annat när det kommer till serien!)

Skolskjutning i svenska Netflix-serien 

För dig som inte har koll på handlingen tar serien oss rakt in i ungdomsvärlden i en av Stockholms rikaste förorter – Djursholm. Maja, som spelas av Hannah Ardéhn och Sebastian, som på riktigt heter Felix Sandman, blir kära när de träffas på Djursholmsgymnasiet. Handlingen bjuder på både drama, kärlek och fest. Men serien lyfter också en djupare problematik med en skolskjutning och droger.

Då har "Störst av allt" premiär på Netflix

I serien får vi följa vad som händer efter en skolskjutningen och vara med under rättegången. Vad var det egentligen som hände och varför blev det som det blev? Redan den femte april 2019 kan vi se serien på Netflix för första gången. Till dess kan du kika in den allra första trailern. 

Artisten Felix Sandman kanske du minns från Melodifestivalen med låten "Every Single Day"? Nu gör han skådespelardebut! Andra skådespelare som vi får se i dramat är William Spets, Helena af Sandeberg och Shanti Roney. 

Se trailern här!Är du ute efter mer serietips? Här tipsar Modettes läsare om serierna du inte vill missa! Är du istället nyfiken på vårens stora biopremiärer? Ta ett kik i videon nedan.

Mer:

Här är bion du får ta med hunden – och dricka obegränsat med vin