Kenza och Aleks har fått en son – se första bebisbilden här

Kenza Zouiten Subosic har fått barn, gravid, Aleks, man
Kenza har fått barn med sin man Aleks. - Foto: Instagram/ kenzas
Dela på Pinterest
Kenza Zouiten Subosic har äntligen fött sin efterlängtade son. Nu delar de nyblivna föräldrarna den första gravidbilden för omvärlden – och den är så söt!

Det var inte lätt för Kenza att bli gravid. Efter många motgångar och IVF-försök fick hon äntligen ett glädjebesked. Hon hade blivit gravid på naturlig väg och fick äntligen se ett plus på graviditetsstickan. 

På bloggen och i sociala medier har följarna fått fått följa gravidresan och sett magen växa. Bebor, som den lille pojken i magen har kallats, har nu fötts. På Instagram delar hon med sig av nyheten.

Foto: Instagram/ kenzas

"Allt gick bra och vi är sååå kära i honom. Det är svårt att förstå att han faktiskt är här, att jag fick bli mamma ändå. Han var värd all väntan, svårigheter, smärtan", skriver hon i inlägget.

Det här heter Kenzas son

På Instagram avslöjade Kenza även några dagar senare vad sonen ska heta. Namnet blir Nikola Moulay Subosic. Mouley, som är ett arabiskt namn, är efter Kenzas bror Moylay Ali.

"Min Nikola, bara fem dagar gammal men du har redan stulit mitt hjärta", skriver Kenza.

Kommentarsfältet är fyllt av fina grattishälsningar till de nyblivna föräldrarna, och vi på Modette önskar stort grattis! 

Det är en rad kändisar som är gravida och väntar barn i år. Har du koll på alla? I videon nedan listar vi några profiler du garanterat kommer känna igen.

Mer:

Nour El Refai ryter ifrån efter gravidkritiken: "Så jävla okänsligt"