Därför lägger Kenza och Dani ner podden "När livet händer"

Kenza, Dani, podcast
Podcasten som Kenza och Dani har läggs ner. - Foto: Instagram/ kenzas och Instagram/ itsmepavlica
Dela på Pinterest
Influencerna Kenza och Dani kommer med tråkiga besked till sina följare. Nu släpper de det sista avsnittet av sin podcast.

Influencer-mammorna Kenza Zouiten Subosic och Daniela Pavlica har länge varit på poddtoppen i Sverige. Där har de pratat om allt som rör graviditeter och förlossningar, men också delat tankar och funderingar om det kommande familjelivet. Helt enkelt har snacket handlat om "när livet händer" – precis som podden heter.

Men efter ett långt uppehåll har följarna funderat över när podcasten kommer tillbaka. Nu meddelar Kenza och Dani den tråkiga nyheten – podden läggs ner. 

Därför slutar Kenza och Dani att podda

På Instastory berättar Kenza att de bara kommer sända ett avsnitt till.

"Ni är många som undrat när podden kommer tillbaka och tyvärr blir det ingen ny säsong, men vi spelade in ett sista avsnitt igår för att förklara läget", skriver hon.

Även Daniela berättar om beslutet för sina följare.

"Vi har valt att prioritera tiden på annat nu som vi anser är viktigare just nu, då tiden helt enkelt inte räcker till var vi tvungna att lägga ner just podden", säger hon på sin Instastory.

Beslutet beror alltså på tidsbrist. Men det är inte helt uteslutet att Kenza och Dani börjar podda igen.

"Man kanske kommer tillbaka någon gång i framtiden, när barnen går på förskolan", säger de i det sista avsnittet.


Många höjde på ögonbrynen när Kenza postade en bild när hon ammade sin son offentligt. Nu ryter hon ifrån och vill, precis som många andra, normalisera amning. Se bilden i videon nedan.

Mer:

Gravida kändisar som väntar barn 2019