Känner du igen Nathalie Brydolf i Bachelor? Det är inte så konstigt

Känner du igen Nathalie Brydolf i Bachelor – det är inte så konstigt. - Foto: Pressbild tv4
Dela på Pinterest
Nathalie Brydolf är en av tjejerna som vill vinna Simon Hermanssons hjärta i Bachelor 2019. Sitter du och funderar var du har sett henne förut? Vi har svaret!

Äntligen, som vi har väntat! Nu drar årets säsong av Bachelor igång och det sägs att denna säsong kommer att bli den mest dramatiska hittills. Bland annat kommer årets Bachelor, 29-årige Simon Hermansson, inte vara den enda bachelorn. Han kommer nämligen få sällskap av den långe ingenjören Felix.

22 tjejer ska slåss om deras hjärtan, och vem det tillslut blir som vinner Felix och Simons kärlek får vi se. En av tjejerna, 24-åriga Nathalie Brydolf, tror hon kommer klicka bra med Simon.

”Jag tror att jag och Simon kommer matcha på många plan. Mycket för att det i och med våra karriärer finns en förståelse för varandra, att man har behövt vara ambitiös och driven”, säger hon i sin presentation på Tv4 play.

Tycker du att hon känns lite bekant? Det är inte så konstigt. Nathalie var nämligen med i Idol 2018. 

Nathalie Brydolf i Idol 2018

Nathalie gjorde minst sagt succé i Idol och lyckade knipa en sjätte plats i tävlingen. Men hon åkte ut i programmets åttonde avsnitt då temat var "kändis-duetter". Då sjöng hon Maroon 5:s låt "Sugar" tillsammans med Benjamin Ingrosso. 

Nathalie Brydolf var en av deltagarna i Idol 2019. Foto: Tv4press

Men det var inte första gången Nathalie Brydolf sågs i tv-rutan. Hon medverkade även i SVT:s dejtingprogram "Första dejten" 2018, programmet där två personer går på blide date och äter middag. Där träffade hon 29-årige Magnus Hulth – en dejt som gick bra och slutade med att de gick på en andra dejt. Tyvärr höll det inte i längden.

Nathalie och Magnus i Första dejten. Foto: SVT

Nu håller vi tummarna att Nathalie finner lycka i Simon Hermansson (eller den nya bachelorn Felix).

Det är ett stort hemlighetsmakeri om vem den nya bachelorn Felix är. Men vi på Modette har tagit fram allt vi vet om honom – än så länge! 

Mer: Niclas Lijs ärliga ord om Bachelor 2017: "Kände mig manipulerad"