Vinnaren från Bachelor 2018 – så är Gabriella Bylunds kärleksliv idag

Kärlekssagan blev kortvarig för David Möller och Gabriella Bylund från Bachelor 2018. - Foto: TV4/Bacehelor & Instagram/gabriellatherese
Dela på Pinterest
Singel, i dejtingdjungeln eller i ett förhållande? Modette har tagit ett snack med Bachelor-vinnaren Gabriella Bylund om hur kärlekslivet ser ut idag.

Hon vann David Möllers hjärta och den sista rosen i Bachelor 2018 – men kärleken varade inte så länge. När Modette kontaktar Gabriella Bylund, vinnaren av Bachelor, för att snacka om kärlekslivet har hon fullt upp. Sedan tre veckor tillbaka jobbar hon nämligen i Stockholm på barnkirurgen på Nya Karolinska. För första gången på tio år har hon nu lediga helger från jobb, något som hon verkligen uppskattar.

Gabriella Bylunds kärleksliv efter Bachelor 2018

Trots att nya jobbet tar mycket tid är kärlekslivet inte helt på paus. Till Modette berättar Gabriella att hon aldrig har varit någon som aktivt har letat efter den stora kärleken. Hon förklarar att man enkelt kan få för höga förväntningar på en person om man går in med tanken att "man måste hitta the one". 

Gabriella lyfter även problematiken om att man ska passa in någon slags mall som man själv tror sig vilja ha, trots att det egentligen kanske inte är det man söker. Nu tror hon istället på att allt bara faller på plats när det gör det. Men hur är hennes kärleksliv idag? 

– Jag dejtar, men trivs så extremt bra med att bo själv och vara själv så jag har nog svårt att släppa in personer helt, säger hon. 

Gabriella Bylund låter kärleken komma när den vill. Foto: TV4/ Bachelor & Instagram/ gabriellatherese

Vill ha en "meet cute"

Efter Gabriellas medverkan i Bachelor 2018 var det många som hörde av sig när det visade sig att kärlekssagan snabbt efter programmet hade tagit slut. Gabriella berättar dock att det inte ledde till några dejter då hon menar att det bara hade känts konstigt och opersonligt.

– Jag gillar ju "meet cutes". Riktig sucker för det! säger hon i intervjun.


Ja, oavsett om det är nu eller i framtiden önskar vi på Modette all lycka till Gabriella i kärlekslivet! 

Missade du förra årets Bachelor? Kort efter tv-serien var slut träffade nämligen David Möller en ny tjej. Ta reda på allt som hände i videon nedan. Mer:

6 saker du måste veta om Gabriella Bylund från Bachelor 2018

6 saker du måste veta om Hedvig Friberg från Bachelor 2018