Här är de 5 nya tjejerna i Bachelor 2019

- Foto: Foto: TV4
Dela på Pinterest
Bachelor har tagit oväntade vändningar – och gör det igen! Nu har fem nya tjejer klivit in i huset – alla i hopp om att hitta kärleken i tv-rutan.

Bachelor Sverige har hittills bjudit på många oväntade överraskningar och i eftersnacket "Tjejerna avslöjar allt" har ett och annat kommit fram. För första gången i Bachelors historia steg ännu en bachelor in i programmet – något som väckte blandade känslor i huset. 

Några av tjejerna såg det som en större chans att hitta kärleken, medan andra tyckte det var upprörande och fel. Simon Hermansson får nu konkurrens av Felix Almsved, och trots att vi inte befinner oss i huset kan vi säga så här; stämningen och rivaliteten går nästan att ta på.

Under måndagens avsnitt skickade produktionen in fem nya tjejer som ska tävla om killarnas hjärtan – och det verkar utspela sig en hel del drama. Vem och vilka som finner kärleken återstår att se, men vilka är egentligen de nya tjejerna? Se bilderna här!

Cherryl Jenkins, 25, Göteborg 

Cherryl har fokuserat på karriären och varit singel nästan hela sitt liv. Nu är hon redo för att hitta den stora kärleken!

Foto: TV4


Lisa Englund, 28, Stockholm

Lisa, som ursprungligen kommer från Örebro, jobbar som butiksbiträde och är hobbytatuerare. Hon letar efter en kille att skratta och ha kul med. 

Foto: TV4


Ella Eerolainen, 27 år, Lahti (Finland) 

Ella studerar till läkare i Sverige och har gett sig ut för att leta efter den stora kärleken igen, trots att hon tidigare har blivit sviken i relationer.

Foto: TV4


Patricia Hanjikova, 24, Stockholm

Patricia är från Slovakien men har bott i Sverige sedan hon var tio år. I Bachelor hoppas hon hitta kärleken i en snäll kille.

Foto: TV4


Eleonor Lagerkvist, 25, Stockholm 

Eleonor har dejtat, men inte hittat rätt. Nu letar hon efter kärleken i tv-rutan!

Foto: TV4

Vill du se alla andra tjejer i huset? Här hittar du alla bilder och vad de heter på Instagram.

Har du koll på Felix som är årets andra bachelor? Ta reda på hans ålder, längd och vad han söker för tjej i videon nedan.

Mer:

Simon Hermansson är årets Bachelor 2019 – allt du vill veta