Därför känner du igen Uno från "Vår tid är nu"

Känner du igen Uno från "Vår tid är nu" säsong 3? - Foto: Johan Paulin /SVT
Dela på Pinterest
Var du en av dem som satt bänkad framför tv:n när "Vår tid är nu" drog igång? Kände du igen Uno lite mer än vanligt? Då borde du läsa det här!

Nu har det första avsnittet av den tredje säsongen "Vår tid är nu" släppts och tittarna möttes av många nya ansikten. I säsong tre får vi bland annat se Julia Heveus som spelar Ninas dotter och Oskar Laring som i serien spelar Uno. Minns du Magdalena som i tidigare säsong tog sig in i politikvärlden? Det är hennes son som nu har vuxit upp!

Foto: SVT/ Johan Paulin

Kanske kände du igen Uno lite mer än vanligt? Det är inte så konstigt, i alla fall inte om du har följt sångprogrammet Idol. År 2015 gick Oskar Laring nämligen på en audition. Under sitt framträdande sjöng han låten Only one med Kanye West – men det gick inte hela vägen hem.

”Jag satt här och hoppades. För du har en jättetalang och snygg ton. Men det håller inte hela vägen. Du är inte klar”, sa Laila Bagge efter sången.

Men tur var väl det, annars kanske vi inte hade sett honom som skådespelare i tv-rutan! Se Oskars audition nedan.

Snart är det Halloween och det är dags att klä ut sig, men det finns vissa kostymer man helt enkelt bör undvika. Se vilka i videon nedan.

Mer: 

"Vår tid är nu" säsong 3 – se den första minitrailern här