9 saker du vill veta om din partner – men inte vågar fråga

Relationer, kärlek
Vet du allt om din pojk- eller flickvän? - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Att prata med varandra är såklart viktigt i ett förhållande, men det finns vissa saker vi vill hålla för oss själva. Här är några exempel på saker vi gärna vill veta om våra partners – men ändå inte vågar fråga, för svaret känns lite för läskigt.

1. Hur många din partner har legat med

Vissa av oss är galet nyfika av oss och vill ju så gärna veta ur många våra partners egentligen har varit med – men vi vågar inte fråga. För när vi tänker efter, vill vi verkligen veta?

2. Vem din partner har varit kär i tidigare

Att älskar någon som har älskat någon annan tidigare kan vara lite svårt. Man vill veta och är genuint nyfiken på vem sin partner har älskat tidigare – men att ställa den jobbiga frågan är inte det lättaste.

3. Din partners värsta hemlighet

Den där hemligheten som är sådär smutsig, pinsam, rolig eller bara knäpp. Man vill veta allt om sin partner men att fråga kan kännas läskigt - då man inte vet vad man får för svar.

4. Vad som skrivs i din partners gruppchatt med vännerna

Okej, det här är en grej som kan vara galet skrämmande men också sjukt roligt och intressant. Vad skriver egentligen din partner med sina vänner i gruppchatten? Hur förklarar hen ert bråk, ert sexliv eller er romantiska kväll? 

5. Om din partner stör sig på något du gör

Att kommunicera är såklart A och O i ett förhållande, men vissa saker håller vi för oss själva. Trots att man själv undviker att berätta vissa saker så är man ju galet nyfiken på vad man själv gör – som får en partner att störa sig rejält. 

6. Alla frågor om framtiden

Har man inte varit tillsammans ett bra tag så kanske det kan vara lite stelt att prata om barn, bröllop, pension och andra framtidsplaner. Men, man vill ju ställa frågan: Är det mig du vill gifta dig med?

7. Vad din partner går igång på i sina fantasier

Vi alla har fantasier och det är såklart helt okej. Men visst är det en rolig, spännande men också läskig tanke att tänka på vad ens partner egentligen går igång på i sina fantasier? 

8. Hur din partner skulle beskriva "sin typ"

Din partner kommer ju garanterat beskriva dig själv – men vi alla vet att det förmodligen inte stämmer. För hur ofta träffar man egentligen någon som är "ens typ"? Typ aldrig.

9. Vilket ligg som är din partners bäst ligg  

Även den här frågan kommer din partner såklart svara dig på, om hen är en bra person. Men man vill ju veta sanningen. Har ens partner haft ett galet sexliv man inte vet någonting om? Eller ett sexminne som hen aldrig kommer glömma? 


Känn efter noga och innerligt när du läser sakerna i videon. För om de stämmer in, på riktigt, så har du hittat ditt livs kärlek!

Mer:

8 sätt din partner kan vara otrogen på mot dig – utan att det märks

Gilla Modette på Facebook