Se trailern till "To All the Boys: P.S. I Still Love you"

To All The Boys I've Loved Before 2 kommer på Netflix i februari 2020. - Foto: Netflix
Dela på Pinterest
Filmen "To All The Boys I've Loved Before" gjorde succé på Netflix och snart kommer en uppföljare. Tjuvkika på den första trailern här!

Är du en av dem som älskar att titta på mysiga rom-coms på kvällarna? Då har du troligen redan sett To All The Boys I’ve Loved Before där vi får följa med på Lara Jeans kärleksresa (eller rättare sagt, icke existerande kärleksliv...)

I handlingen får vi se hur tonårstjejen skriver kärleksbrev till personer som hon har en crush på, men dessa brev ska ju såklart aldrig skickas iväg på riktigt. Det är när hennes lillasyster tar saken i egna händer som breven läggs på brevlådan och Lara Jeans liv förändras för alltid. I slutet av den första filmen (spoiler!) fångar hon till slut Peter Kavinskys hjärta, och snart får vi ta vid där det slutade. Nu får filmen nämligen en uppföljare!

Då kan du se "To All The Boys I loved before 2" på Netflix

I den andra filmen To All the Boys: P.S. I Still Love you fortsätter det romantiska äventyret mellan Lara Jean och Peter. Men i trailern får vi även se att en annan kille dyker upp i hennes liv. Vem det är och vad som kommer att hända återstår att se. 

Den 12 februari 2020 har To All the Boys: P.S. I Still Love you premiär på Netflix. Till dess, kika in trailern här.


Mer:

Alla julfilmer som sänds på TV julen 2019

Allt om Netflix-serien "You" – då har säsong 2 premiär

Filmer med biopremiär våren och sommaren 2020 i Sverige