Mest läst

Alla skräckfilmer med biopremiär i Sverige 2020

Alla skräckfilmer som har biopremiär 2020. Foto: Foto: A Quiet Place
Dela på Pinterest
Är du en av dem som söker efter spänning och älskar nervkittlande scener? Då borde du spana in den här listan med årets läskigaste filmer.

Alla skräckfilmer som har biopremiär 2020

The Grudge

Foto: The Grudge

The Grudge kommer tillbaka till biosalongen, men i ny form och skepnad. Handlingen handlar om ett ont väsen som hemsöker ett hus och dödar alla som tar sig in med en plågsam död.

Biopremiär: 3 januari 2020

Se trailern nedanför.

The Lost Boys

Foto: The Lost Boys

Nu visas filmklassikern för första gången helt oklippt på bio i Sverige. På 80-talet var det nämligen sju censurklipp i filmen. Men vad handlar den om då? 

Jo, bröderna Michael och Sam flyttar med sin mamma till en kuststad i Kalifornien. Där träffar Michael en tjej, men hon är redan ihop med gängledaren David. Den yngre brodern blir vän med två andra pojkar som säger sig vara vampyrjägare och med tiden börjar Michael förändras. Börjar han förvandlats till en vampyr...? Det är i alla fall vad Sam tror.

Biopremiär: 11 februari 2020

Se trailern här!


Fantasy Island

Foto: Fantasy Island

Detta är en ny version av tv-serien "Fantasy Island". Filmen handlar om Mr. Roarke som uppfyller sina gästers drömmar (som dessvärre förvandlas till mardrömmar...) För att inte dö måste gästerna försöka lösa öns mysterium.

Biopremiär: 14 februari 2020

Se trailern här!


The Invisible Man

Foto: The Invisible Man

Cecilia Kass är ihop med en rik man och lever i ett våldsamt och kontrollerade förhållande. Men när hennes man begår självmord och hon ärver en stor förmögenhet börjar hon tro att självmordet var fejkat...

Biopremiär: 28 februari 2020

Se trailern här!

A Quiet Place: Part 2

I uppföljaren till filmen "A Quiet Place" möter familjen Abbott nya faror i omvärlden. Varelserna som reagerar på ljud visar sig inte vara det enda hotet som lurar bortom sandstigen...

Biopremiär: 20 mars.

Se trailern här!

Foto: A Quiet Place


The Boy 2

Foto: The Boy 2

The Boy får en uppföljare! En ung familj flyttar in i ett gästhus på familjen Heelshires gård. Deras son lär känna en ny vän – en vän som kallas för Brahms och egentligen är en docka...

Biopremiär: 3 april 2020

Se trailern här!


The Shining

Foto: The Shining

Stanley Kubricks rysarklassiker firar 40 år! Därför kommer vi kunna se The Shining på bioduken igen. Handlingen? Jack Torrance tar jobb som vaktmästare på ett avlägset hotell och tar med sin fru och sin son Danny. Men vistelsen där blir inte som de trott – hotellet ruvar nämligen på onda minnen och krafter...

Biopremiär: 14 april 2020

Se trailern här!


Funhouse

Foto: Funhouse

Kasper bjuds in till att vara med i ett webbsänt reality-program som heter Funhouse. För att ändra sitt taskiga rykte och sin image tackar han motvilligt ja. Sju andra C-kändisar är med och 5 miljoner dollar står på spel. Men programmet tar en helt annan vändning när en av deltagarna blir brutalt mördad...

Biopremiär: 17 april 2020

Se trailern här!


The Green Knight

Foto: A24/ The Green Knight

Det är filmstudion A24 som står bakom den nya Fantasy-filmen (eller skräckfilmen som vissa associerar den med). The Green Knight har redan blivit en snackis och ingen mindre än svenska Alicia Vikander spelar en av rollerna. Vi kan bara säga en sak – du kommer vilja se den!

Biopremiär: sommaren 2020

Se trailern här!

The Purge 5

Den femte, och sista, delen i filmserien om The Purge, natten då alla brott är tillåtna är äntligen här! Om du älskar läskiga filmer likt "Saw"-filmerna så får du inte missa denna skräckfilm.

Premiär: 10 juli 2020

Se trailern här!


Listan uppdateras löpande i takt med nya filmnyheter.

Är du ett stort fan av Disney-filmer? Då borde du spana in denna artikeln. Här listar vi fem filmer som har premiär 2020 – som du inte får missa!

Filmer med biopremiär vintern och våren 2020

De bästa festivalerna i Sverige 2020