Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

You säsong 3 – allt om Netflix-serien

Blir det fler avsnitt av Netflix-serien You? Här är allt du vill veta om säsong 3. Foto: Netflix
Dela på Pinterest
Det är bekräftat att Netflix-serien You får en tredje säsong. Här är allt vi vet om serien!

Redan i december 2019 släpptes You säsong 2 och Joe, som numera kallar sig för Will, tar sitt pick och pack till Los Angeles för en ny start, men det knakar snabbt i fogarna. Hans förflutna kommer ikapp honom och ställer till med en hel del problem... We say no more!

You säsong 3 på Netflix

Trots att vi har flera spännande avsnitt framför oss i säsong 2 har vi inte kunnat avstå från att ställa oss frågan – blir det en säsong 3? 

Till fansens lycka bekräftar nu Netflix på Twitter att det kommer att komma en tredje säsong av You. Trots att vi inte var helt säkra på att den nervkittlande serien skulle få en tredje säsong så kunde vi ändå ana det. 

I en intervju med Entertainment Tonight råkade nämligen Penn Badgley, som spelar huvudkaraktären, avslöja ett och annat. Han gav oss en hint (som nog egentligen inte var tänkt att komma ut redan då...)

– Jag vågar nog säga, att i den tredje säsongen... sa han under intervjun och kom på sig själv med vad han just har sagt. 

Han fortsatte.

– Jag vet bokstavligen ingenting om en tredje säsong!

You säsong 3 – då har den premiär

Det dröjer inte allt för länge till vi får se säsong 3 av You. Seriejätten har meddelat att kommande säsong har premiär nästa år, alltså 2021. 

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Är du en av dem som söker efter spänning och älskar nervkittlande scener? Då borde du spana in den här listan med årets läskigaste filmer. Se mer i videon.

Mer:

You säsong 2 – här kan du se den nya trailern

Farmen 2020: Så heter deltagarna på Instagram