You säsong 3 – då är det premiär på Netflix

You säsong 3
You får säsong 3 som har premiärdatum hösten 2021 på Neflix. - Foto: Netflix
Dela på Pinterest
Det är bekräftat att Netflix-serien You får en tredje säsong och premiären verkar vara redan till hösten 2021. Här är allt vi vet!

Redan i december 2019 släpptes You säsong 2 och Joe, som numera kallar sig för Will, tar sitt pick och pack till Los Angeles för en ny start, men det knakar snabbt i fogarna. Hans förflutna kommer ikapp honom och ställer till med en hel del problem... We say no more!

You säsong 3 på Netflix

Till fansens lycka bekräftade Netflix på Twitter att det kommer att komma en tredje säsong av You. Trots att vi inte var helt säkra på att den nervkittlande serien skulle få en tredje säsong så kunde vi ändå ana det. 

I en intervju med Entertainment Tonight råkade nämligen Penn Badgley, som spelar huvudkaraktären, avslöja ett och annat. Han gav oss en hint (som nog egentligen inte var tänkt att komma ut redan då...)

– Jag vågar nog säga, att i den tredje säsongen... sa han under intervjun och kom på sig själv med vad han just har sagt. 

Han fortsatte.

– Jag vet bokstavligen ingenting om en tredje säsong!

Foto: Netflix

You säsong 3 – premiär hösten 2021

Det verkar inte dröja allt för länge tills vi får se säsong 3 av You. I en kommentar på ett Instagram-inlägg skriver kontot Younetflix att de nya avsnitten kommer ut mellan oktober och december, "For those asking: it’s coming out between october-december". Alltså nu till hösten 2021. We can't wait!

Är du en av dem som söker efter spänning och älskar nervkittlande scener? Då borde du spana in den här listan med några läskiga filmer. Se mer i videon!

Mer:

Solsidan får säsong 7 – då är det premiär för nya avsnitt