Sex Education säsong 2 – se den första trailern

Sex Education 2
Se trailern till Sex Education 2. - Foto: Netflix
Dela på Pinterest
Netflix-serien Sex Education är tillbaka och sex, kärlek och drama står på spel. Se den första trailern här (och gör dig redo för premiärdatumet!)

Serien Sex Education som snabbt blev poppis på Netflix fortsätter och kommer snart med en säsong 2. Har du inte hängt med? Här är en snabb recap! Under den första säsongen får vi följa med några ungdomar som går i en skola. Där bestämmer de sig för att grunda en sexklinik för att ge råd och kunskap till osäkra elever. En hel del kärlek och drama utspelar sig, men vad händer därefter? 

Foto: Netflix

I andra säsongen får vi återigen följa Otis, Eric och Maeve på Moordale Secondary School. Svenska skådespelaren Mikael Persbrandt fortsätter även ta plats i serien. I de nya avsnitten är Otis tillsammans med flickvännen Ola och nya äventyr och problem väntar. Extra komplicerat blir det när de upptäcker att deras mamma och pappa träffas... Hur ska det gå? Och hur är egentligen relationen mellan Otis och Maeve efter allt de har gått igenom? 

Premiärdatum för Sex Education 2

I den nya trailern får vi i alla fall några svar och lite hintar om vad som väntar. Den 17 januari 2020 är det dags! Då väntas det komma ut åtta nya avsnitt på Netflix. Se den första trailern här!

Mer:

You säsong 3 – allt om Netflix-serien

Alla skräckfilmer med biopremiär i Sverige 2020

Filmer med biopremiär våren och sommaren 2020 i Sverige