Nyheter i frysdisken! Här är Hemglass alla nya glassar 2020

Här är Hemglass nya glassar våren och sommaren 2020.
Här är Hemglass nya glassar våren och sommaren 2020. - Foto: Unsplash & Hemglass
Dela på Pinterest
Hemglass smygstartar våren och lanserar nu årets nya glassorter (vi jublar inombords!)

Våren är här! Ja, nästan i alla fall. I glassbilen hittar du snart sex nyheter, där en av dem är riktig otippad. Just den här glassen var faktiskt förra årets aprilskämt. Vi snackar såklart om den veganska sparrisglassen med smak av syrlig citron!

– Vi tänkte nu rör vi om lite i grytorna och ger Sverige något roligt och annorlunda, en perfekt nyhet som jag tror kan bli riktigt omtyckt, säger Anders Granath, affärsutvecklingschef på Hemglass, i ett pressmeddelande.

Några av nyheterna finns i Hemglass-bilen redan i slutet av februari, medan de andra förväntas komma ut löpande under våren 2020. Men vad kan vi mer förvänta oss? En piratbåt, en citronstrut och glasskalle är några av dem. Se alla Hemglass nyheter här!

Glasskalle

"Ett skumt godis med smak av kola och lakrits blev en glass som bevisar att även oväntade kombinationer bådar gott".

Foto: Hemglass

Laktosfri melonglass

"Melon smakar som att ligga på en kritvit strand i Karibien. Öppna locket så ses vi där. Dessutom är den laktosfri".

Foto: Hemglass

Piratbåt

"En karta över de sju haven ledde fram till den godaste av skatter. Citroner och saltlakrits i en piratbåt förbjuden för landkrabbor. Piratbåten är täckt av saltlakrits och fylld med gräddglass som smakar citron."

Foto: Hemglass

Sparrisglass

"Smakkombinationen mellan den fräscha sparrisen och den syrliga citronen gör att glassen passar perfekt som efterrätt och kan serveras året runt – trots att den är en vårprimör".

Foto: Hemglass

Citronstrut

"När livet ger dig citroner, ät en citronstrut. Citronstruten som med sin goda hallonsylt och citronöverdrag får vem som helst att dra på smilgroparna".

Foto: Hemglass

Trafikljus

"Kan du inte trafikreglerna? Inga problem! Det är alltid grönt ljus att äta glass. Ät dig från jordgubb till päron med en paus på ananas. Klara, färdiga, ät!"

Foto: Hemglass

Nu släpper även GB Glace sina nya glassar för året. Förutom en rad olika nyheter är även nostalgiglassen Igloo snart tillbaka i butik! Se alla nyheter i videon.

Mer:

GB:s nya glassar 2020 – då kan du köpa dem i butik