Nu lanseras nya lyxiga KitKat Gold – med smak av guld

KitKat Gold
Snart lanseras nya KitKat Gold med smak av guld i Sverige. - Foto: Foto: Nestlénordic Instagram & Ala Shauratskaya/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Wow! Kitkat släpper nu ytterligare en välsmakande nyhet. Nya Kitkat Gold har gyllene toner av karamell i sig och kommer definitiv att göra vardagen lite roligare!

Snart kan du lyxa till det med en choklad som smakar guld. Ja, du hörde rätt! Efter succén med KitKat Ruby som är täckt i rosa choklad släpper nu tillverkaren Nestlé ytterligare en nyhet. Denna gång en choklad med det där lilla extra, och vi kan knappt bärga oss tills den lanseras i butik!

Foto: Nestlé.com

Men hur smakar egentligen guld? Enligt Nestle och KitKat innehåller den nya smaken "klassiska krispiga kex med mjuk mjölkchoklad som är toppad med krämig vit choklad med söta små karamellnoter". Man skulle därför alltså kunna anta att den nya guldsmaken kommer luta åt att smaka som gyllene karamell. Fredagsmyset kommer från och med nu definitivt att bli lyxigare!

När lanserar KitKat Gold? 

På Nestlénordics Instagram kan vi se nyheten i skimmrig och guldig förpackning och lanseringen kommer till en början att ske på 7-Elevens butiker runt om i Danmark och snart även i Sverige. 

Hemglass smygstartar nu våren och lanserar årets nya glassorter och vi jublar högt inombords! Se de nya smakerna i videon nedan.


Mer: 

GB:s nya glassar 2020 – då kan du köpa dem i butik

Marabou avslöjar nya smaker 2020 – då kan du köpa den i butik