Dessa artister uppträder live i helgen – från sitt vardagsrum

Artister uppträder
Här är artisterna som uppträder från sitt vardagsrum i helgen. - Foto: Foto: Cubankite & Tinseltown/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
På söndag kommer flera olika stjärnor att framföra en livekonsert direkt från sitt vardagsrum för att sprida lite ljus i dessa coronatider. Här är alla artister som deltar!

I helgen skulle den årliga musikfesten iHeartRadio Music Awards ha gått av stapeln i Los Angeles men på grund av coronaviruset har nu festivalen ställts in, och istället har man anordnat ett lite annorlunda koncept. 

Musikfesten som varje år lockar väldigt mycket folk världen över brukar också ha många stora artister som uppträder. I år kommer dessa artister istället att framföra en livekonsert från sitt vardagsrum för att sprida lite ljus i dessa svåra tider. 

Här är stjärnorna som uppträder live hemifrån på iHeartradio Music Award

Med hjälp av kamerautrustning kommer alla artister uppträda direkt från deras egna hem och du kan antingen se dem på amerikanska Fox TV eller hos iHeartMedias radiostationer som går att lyssna på online. Ett hett tips är även att hålla utkik i favoritartisternas sociala kanaler!

Alicia Keys

Sångerskan Alicia Keys är en av de som kommer uppträda live från sitt hem. Artisten som även är skådespelare har haft en lång karriär inom musikbranschen!

Foto: D Free/Shutterstock.com

Billie Eilish

Allas favoritartist Billie Eilish är givetvis med och uppträder. Den 18-åriga sångerskan har haft stor framgång de senaste åren och är namnet på allas läppar!

Foto: D Free/Shutterstock.com

Backstreet Boys

Det amerikanska pojkbandet Backstreet Boys är även dem med och uppträder live. Bandet har haft en lång karriär och har många kända låtar att briljera med. 

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com

Tim McGraw

Den amerikanska sångaren Tim McGraw är en stor artist inom countryvärlden. Förutom att sjunga är han också en framgångsrik skådespelare. 


Mariah Carey

Mariah Carey är kanske mest känd för den klassiska jullåten "All I Want For Christmas" men hon har även gjort andra stora hits som "We Belong Together" och "Bye Bye". 

Foto: Tinseltown/Shutterstock.com

Billie Joe Armstrong 

Billie Joe Armstrong är mest känd för din medverkan som sångare i punkrockbandet Green Day. En sak du kanske inte visste om honom är att han är ett stort fan av sångerskan Billie Eilish. 

Foto: Fabio Diena/Shutterstock.com


Är du trött på att sitta hemma i karantän? Saknar du dina vänner alldeles för mycket? Lugn, vi har listat sex tips på hur ni kan umgås utan att faktiskt träffa varandra! Se mer i videon nedan. 

Mer: 

#SafeHandschallenge - se den nya virala utmaningen här!

5 saker du kan göra hemma om du är rastlös