Ny smak från Marabou – då kan du köpa den i butik

Marabou Big Taste Strawberry Cheesecake
Ny smak från Marabou. - Foto: Foto: marabou & avs/shutterstock.com
Dela på Pinterest
Är du en av dem som älskar choklad? Då har vi glädjande nyheter. Marabou lanserar snart en ny smak och det är en riktig maffig sockerbomb som vi kan vänta oss.

Marabou har återigen lanserat en ny smak. Denna gång är det Marabou Big Taste som lanserar smaken Strawberry Cheesecake. Den nya smaken beskrivs som maffig, intensiv och är uppbyggd i fyra olika lager: krispigt kex, mjuk mjölkchoklad, jordgubbssylt och cheesecake. Och snart kan vi alla njuta av denna goding!

Marabous serie Big Taste finns sedan tidigare i smakerna: Japp Peanut Caramel, Oreo Filled och Toffiee Whole Out och är en stor och välfylld chokladkaka som väger hela 300 gram styck. 

Foto: Marabou

Då finns den nya smaken i butik

Den som väntar på något gott behöver inte vänta länge. Sedan tidigare finns Marabou Big Taste Strawberry Cheesecake att köpa i Finland och efter stor efterfrågan lanseras den även nu  i Sverige. 

Vill du köpa nya Marabou Big Taste Strawberry Cheesecake så finns den i Hemmakvälls butiken från och med 17 april.


Kopparberg lanserar nu två drinknyheter lagom till våren och sommaren! En med smak av fräsch jordgubbsmak och den andra med smak av syrligt äpple! Se mer i videon nedan. 

Mer:

Marabou avslöjar nya smaken 2020 - då kan du köpa den i butik

Nu lanserar nya lyxiga KitKat Gold - med smak av guld