Lady Gaga arrangerar gala med WHO - då kan du se den

Lady Gaga WHO gala
Lady Gaga anordnar gala med WHO - då kan du se den. - Foto: Foto: Andrea Raffin/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Många konserter och evengemang har blivit inställda på grund av coronaviruset. Därför arrangerar nu Lady Gaga tillsammans med WHO en livesänd gala som ska upplysa om viruset och sprida lite ljus i dessa svåra tider!

På intiativ av Världshälsoorganisationen (WHO) kommer artisten Lady Gaga att arrangera en gala vid namnet "One World: Together at home". Showen som kommer att livesändas på webben och på flera av världens stora tv-kanaler den 18 april, hålls för att uppmärksamma och hylla all sjukvårdspersonal och andra som arbetar med att stoppa coronapandemin.

 – Vi arbetar nu med Lady Gaga för att göra vår satsning ännu större, sade WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom när han presenterade satsningen på en presskonferens i måndags. 

Initiativet som startades för bara några dagar sedan har hittills fått in donationer på omkring 35 miljoner dollar. Och alla pengar kommer gå direkt till de arbete som WHO just nu gör i och med coronapandemin. 

Då kan du se "One World: Together at home" 

Galan sänds på webben natten mellan den 18e till 19e april och några av de artister och kända personligheter som kommer att delta i konserten är stjärnskottet Billie Eilish och arrangören Lady Gaga. Dessutom kommer vi att se sångerskan Alanis Morrisette, fotbollsproffset David Beckham och stora artistnamn som Elton John, Paul McCartney och Stevie Wonder.

Förutom att stora artister uppträder live via webben, kommer även att se sjukvårdspersonal som närvarar för att informera om hur man kan stoppa spridningen av coronaviruset. Så bra intiativ!


En städade toaletter, en annan jobbade i butik och en tredje på ett café. Ta reda på vad stjärnorna gjorde innan de blev kända här! Se mer i videon nedan. 

Mer: 

Dessa artister uppträder live i helgen - från sitt vardagsrum

#SafeHandschallenge - se den nya virala utmaningen här!