Här är branscherna där du kan söka sommarjobb 2020 – just nu!

Här är sommarjobben 2020 – som du kan söka nu. - Foto: Foto: Look Studio/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Vi är många som just nu påverkas av coronaviruset och ännu fler som är oroliga för hur det blir med jobben. Därför har vi listat branscherna där du kan söka sommarjobb – just nu!

Är du på jakt efter ett jobb över sommaren eller kanske kan du till och med börja omgående? På Arbetsförmedlingens hemsida kan du nu söka jobb via hashtaggen #jobbjustnu då många arbetsgivare behöver omedelbar hjälp på grund av coronaviruset. De finns också vissa branscher som lider lite extra mycket och där fler tjänster är tillgängliga för snabbt tillträde.

 Här är fyra stycken branscher där du kan söka sommarjobb inom just nu! 

1. Äldrevården

Likaså har äldrevården även drabbats hårt av coronaviruset och dessutom är det viktigt att våra äldre får den vård och hjälp de behöver. Därför finns det massor av tjänster inom äldrevården som du kan söka. Just nu kan du bland annat söka jobb som vårdare, sjuksköterska, undersköterska eller hemtjänstbiträde på Arbetsförmedlingens hemsida.

2. Kundtjänst

De jobb som finns tillgängliga att söka inom kundtjänst just nu är bland annat kundservicemedarbetare, supporttekniker och mötesbokare av olika slag. Alla dessa går oftast också att arbeta med på distans om man skulle vilja det. Varför inte söka tjänsten som kundstjänstmedarbetare till Telia över sommaren?

3. Sjukvården 

Alla våras hjältar inom sjukvården i coronapandemin behöver all hjälp de kan få. Sjuksköterska, undersköterska eller administrativt inom vården är några av de tjänster som du kan söka. Dessutom är det många avdelningar som söker dig som ännu inte är helt klar med din sjuksköterskeutbildning eller liknande men som kan hoppa in för att hjälpa till.

Trots rådande situation finns det en hel del jobb inom andra branscher att också söka via Arbetsförmedlingens hemsida. Spana in dem här!


Är kärleken blind? Det är en fråga vi forfarande ställer oss. Nu är det klart att den populära serien Love is Blind får en säsong två! Se mer i videon nedan. 

Mer:

5 frågor du alltid ska ställa under arbetsintervjun

Så hittar du fokus när du pluggar och jobbar hemma