Marabou släpper ny smak av äppelpaj – då kan du köpa den

- Foto: Foto: Sockertweeten/Instagram & Irina Meliukh/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Marabou släpper nu ytterligare en nyhet. Denna gång med smak av äppelpaj och kanel – som garanterat kommer att gå hem hos alla fika-älskare!

Gillar du både äpplen och fika? Då är Marabous nya smak något för dig. Det nya tillskottet är en limitied edition version med smak av äppelpaj som innehåller både bitar av äpple och kanelkex, och vi kan inte bärga oss till vi får smaka på en tugga!

Foto: Sockertweeten/Instagram

Enligt Instagramkontot Testgranaten, som recenserar och smakar olika nyheter av godis, glass och annat gott, är Marabou med äppelpaj en väldigt söt chokladkaka som smakar rikligt med äpple och kanel.

I och med det beskrivs den också som den perfekta chokladkakan att dela med någon annan. Kanske kan du bjuda din älskling på denna nyhet när den kommer ut i butik?

Då kommer den ut i butik

Marabou själva har inte ännu gått ut med information om när nya Marabou med äppelpaj kommer vara tillgängliga i butik. Men enligt Instagramkontot Sockertweeten, som testar nyheter inom godis, glass och läsksmaker, kommer den nya smaken att finnas tillgänglig från och och med vecka 18. 


Är du en av dem som älskar choklad? Då har vi glädjande nyheter. Marabou lanserar snart en ny smak och det är en riktig maffig sockerbomb som vi kan vänta oss. Se mer i videon nedan. 

Mer:

Ny smak från Marabou - då kan du köpa den i butik

Nu lanseras nya lyxiga KitKat Gold – med smak av guld