Våren och sommarens hetaste nageltrender 2020

- Foto: Foto: Andersphoto/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Behöver du inspiration till snygga och trendiga naglar? Här är 4 varianter att satsa på inför våren och sommaren 2020.

Årets trender när det kommer till naglar är mycket mönster, coola detaljer, pastellfärger men också neutrala nude nyanser. Varför inte låta kreativiteten flöda och satsa på en kombination av allt? 

Här är fyra nageltrender som utmärker sig lite extra under våren och sommaren 2020. 

1. Mönster och detaljer

Satsa på mycket mönster och detaljer i år. Desto mer mönster, färger och detaljer på dina naglar, desto bättre.  Vill du vara extra trendig kan du använda härliga och våriga pastellfärger. 

Foto: Vlad Chețan/Unsplash

2. Färgglad fransk manikyr

Istället för den klassiska vita franska manikyren ska du satsa på en färgglad variant. Låt fantasin flöda och prova olika färger på dina tippar. Så coolt!

Foto: Sergeizubkov64/Shutterstock.com

3. Pastell i mängder

I år ser vi mängder av olika pastellfärger i blått, grönt, gult och rosa. Pigga upp dagen med ett par riktigt färgglada naglar. Om du vill kan du också lägga till en utmärkande detalj för den där extra coola looken! 

Foto: Alex Smith/Unsplash

4. Nude lack med detalj

Olika detaljer som små prickar eller figurer är en het trend när det kommer till naglar men också att måla dem i en neutral look i olika nyanser av nude. 

Foto: Daiga Ellaby/Unsplash


Hur ser modeåret 2020 ut? Vi har spanat in vilka mönster och plagg som blir extra heta i vår och sommar. Se mer i videon nedan. 

Mer:

Senaste skönhetstrenderna 2020 – att satsa på

5 trendiga hårfärger att satsa på 2020