Ny smak från Ben & Jerry i samarbete med Netflix – då finns den i butik

Netflix & Chill'd från Ben & Jerry
Ny smak från Ben & Jerry i samarbete med Netflix. - Foto: Foto: wutzkohphoto/Shutterstock.com och Ben&Jerry.se
Dela på Pinterest
Om du gillar en blandning mellan sött och salt så kommer du att älska Ben & Jerrys nya Netflix & Chill'd glass. Och ännu bättre, den släppas snart i butik!

Ben & Jerry har tillsammans med Netflix samarbetat och tagit fram en helt ny smak vid namnet Netflix & Chill'd som är en bomb av godsaker.  Dessutom passar den perfekt för filmkvällen hemma. Den nya smaken är Peanut Butter Ice Cream with Sweet & Salty Pretzel Swirls & Brownie Pieces och visst låter det ljuvligt gott? 

 

Du har förmodligen hört talas om namnet på den nya smaken tidigare. Uttrycket "Netflix and chill" började användas som ett harmlöst uttryck för en kväll framför TV:n med familj, vänner eller sin älskling. Och nu har både Netflix och Ben & Jerry tagit fasta på det i sin nya smak. 

”Det finns något att titta på för alla på Netflix och smaker för alla att njuta av från Ben & Jerry’s, så vi har teamat upp för att ge er en ny skapelse som garanterat kommer att uppfylla alla era söta och salta cravings ni kan tänkas ha, skriver Ben & Jerry’s på sin hemsida.

Då finns den att köpa i butik

Redan denna vecka släpps Ben & Jerrys nya smak Netflix & Chill'd i butik. På Hemmakväll kan du köpa den från och med 14/5 och dessutom kommer den även att finnas i en vegansk variant gjord på mandelmjölk. Så ställ alarmklockan och bege dig till närmsta butik för att få ditt smakprov!


Dumle släpper nu en ny fräsch smak lagom tills sommaren är på ingång. Om du älskar choklad i kombination med jordgubbar är denna nyhet något för dig! Se mer i videon nedan. 


Mer: 

Marabou släpper ny smak av äppelpaj – då kan du köpa den

Nyheter i frysdisken! Här är Hemglass alla nya glassar 2020