Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är Blossas glögg 2020 – med smak av mynta och grönt te

Dela på Pinterest
Blossa avslöjar äntligen årets glöggnyhet som har inspirerats av Marrakech... Kan du gissa smaken?

Blossa släpper årligen en ny smak av deras berömda glögg och nu har de tagit kreativiteten ett steg längre. I år färdas vi till en stad belägen vid foten av Atlasbergen i Nordafrika. Gillar du mynta, grönt te och traditionella glöggkryddor? Då kommer du älska årets smak.

Blossas glögg 2020 – med mynta och grönt te

Blossa 20 Myntathé – så heter alltså den nya glöggsmaken för i år. 

– Det gröna teets strävhet gifter sig med sötman från glöggen vilket ger den ett trevligt avslut. Myntan i sin tur bidrar med en ton av friskhet som svarar upp mot det söta, berättar Åsa Orsvärn, Chief Blender för Blossa, i ett pressmeddelande.

Vill du lyxa till det ännu mer? Åsa Orsvärn tipsar då om att garnera glöggen med färsta myntabland eller blanda glöggen med ett torrt mousserande bubbel. 

Var kan jag köpa Blossas glögg 2020?

Du hittar Blossa 20 Myntathé på Systembolagets beställningssortiment från den 15 september för 124 kronor. Nu återstår bara en fråga... När är det socialt accepterat att bjuda in till glöggmingel?!

Vill du veta glöggsmaken år 2019? Se här.

Fixa årets juldrink – här är cidern med saffranssmak

4 trendiga hemmadrycker du kommer att älska – så gör du dem