Från budget till lyx – här är de 10 bästa menskopparna

Kvinna-menskopp
Varför menskopp? Vi listar dem bästa 10 menskopparna här nedan - Foto: Unsplash / Tabitha Turner
Dela på Pinterest
Är du på jakt efter ett nytt mensskydd? Menskopp är ett bra, miljövänligt och modernt mensskydd. Vi ger dig en garanterat rättvis guide som ska hjälpa dig att göra ett enklareval!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar.

Varje månad, i ungefär 40 år, kommer kvinnor ha mens. Idag är det inte lätt att hitta rätt mensskydd i en djungel av flera olika alternativ. Modette tipsar om menskoppen, som är ett smart och bekvämt alternativ till de traditionella förbrukningsvarorna!

Läs också: Menskopp – här är ALLT du vill veta

10 menskoppar – från budget till lyx

Satisfyer

Det populära varumärket Satisfyer har tagit fram tre olika 2-pack med menskoppar – för hygieniska och säkra alternativ under din mens. Satisfyers tre budord är Feel Confident, Feel Secure och Feel Good. Designen på dessa menskoppar är väldigt fiffiga och med hjälp av öglan nedtill går det enkelt att både föra in och avlägsna menskoppen. Här hittar du menskoppen till rabatterat pris.

Psst, menskoppen finns givetvis i flera olika färger!

Eve menskopp

Eves menskopp skapar ingen irritation och torkar därför inte ut de vaginala slemhinnorna – inga jobbiga svampinfektioner alltså. Menskoppen ger dig dessutom 12 timmar skydd vilket är perfekt för dig som lever ett aktivt liv.  Här kan du klicka hem den!

Lunette

Lunettes menskopp vill få dig att känna dig bekväm och säker under din mens. Den här kan du använda i flera år! Även Lunettes menskopp är tillverkad i mjukt silikon och du får en söt liten matchande påse tillsammans med din menskopp. Du kan beställa din nya bekväma menskopp här till ett nedsatt pris!

Belladote  

  


Menskoppen vid namn Evelina är perfekt för dig som har problem med torra och sköra slemhinnor då menskoppen inte påverkar pH-balansen. Här kan du klicka hem en menskopp!

MonthlyCup


Gillar du produkter som tillverkas i Sverige? Det gör vi på Modette också. Monthlycup är den enda menskoppen som tillverkas i Svergie, i Skåne närmare bestämt. Lite dyrare än dem andra menskopparna men går att använda i hela 5 år. Stötta den lokala produktionen och klicka hem monthlycup redan idag!

INTIMINA

Är det första gången du ska använda en menskopp? Då är Lily Cup perfekt för dig! Menskoppen har en liten och unik design – perfekt för en nybörjare. Enkel att använda och har en dubbel kant mot läckage för att du aldrig ska behöva oroa dig för att den läcker. Just nu kan du klicka hem den för nedsatt pris här!

INTIMINA - Lily Cup B window Menstrual cup

Har du tidigare fött barn eller är du gravid nu? Du kan fortfarande använda en menskopp och njuta av friheten att slippa tänka och oroa dig över läckage eller byte av tampong. Lily cup i storlek B är skapat just för kvinnor som har fött barn vaginalt eller för dem som har en svagare bäckenbotten. Du sparar pengar då du kan rengöra din menskopp och återanvända den. Du hittar din nya menskopp här!

INTIMINA -Ziggy Cup Menstrual cup


Menskoppen som trendar just nu heter Ziggy Cup och är utformad för att vara den mest flexibla menskoppen någonsin! Du kan ha sex, jogga, simma och hoppa utan några som helst problem. Ziggy utmärker sig även med sin design då du för in den precis under livmoderhalsen och bortom vaginans kanal – vilket ger dig fullständig bekvämlighet och frihet. Beställ din Ziggy menskopp här!

Lunette - Menskopp Klar 

Silikonet på den här menskoppen är något mjukare än de andra menskopparna från Lunette. Lunette förespråkar minimalism och enkelhet vilket vi på Modette älskar! Denna menskopp representerar alla dagar i veckan, alla tider på dygnet. Du får upp till 12 timmar luktfri mens-- så att du kan fokusera på andra roligare saker i livet. Här kan du beställa hem lunettes menskopp klar!

INTIMINA Lily Cup Compact A

Du som inte fött barn eller fött barn med kejsarsnitt rekommenderar vi på Modette världens första vikbara menskopp i storlek A. Den här menskoppen kan vikas ihop helt platt för en perfekt placering i skyddsfodralet. Designen är alltså super kompakt som kan tas med överallt. Beställt hem den redan idag här!

Läs mer: 

Möt kvinnorna bakom PMS-podden: "Måste vara enklare att få hjälp"