Kim Kardashian samlar 00-talets modellelit – i Skims sommarkollektion

Kim Kardashian släpper ny sommarkollektion 2022 för Skims.
Kim Kardashian släpper ny sommarkollektion 2022 för Skims. - Foto: STELLA Pictures/socialmediaservice
Dela på Pinterest
Kim Kardashian och hela 00-talets största modeller – Candice Swanepoel, Tyra Banks, Heidi Klum och Alessandra Ambrosio, i en och samma bild för Skims sommarkampanj 2022.

Året var 2019 som världens största entreprenör och influencer Kim Kardashian, 41, lanserade sitt egna varumärke, Skims. Som förväntat tog varumärket världen med storm. I dag vill alla bära Skims shapewear, underkläder och lyxiga loungwearplagg som ska framhäva kroppens former.

I amerikanska ELLE pratar hon om sitt varumärke och berättar att hon ville skapa något unikt och något som inte gjorts tidigare. 

– Jag har verkligen skapat allt som jag inte sett förut. Ett stort problem för mig har varit sömmar. Jag satte på mig något och så var det en söm precis i mitten framtill. Och hade du något tight på dig så såg du alltid sömmen och det såg ut som ett par trosor. Jag ville säkerställa att mina Skims verkligen var utan sömmar och att de skulle kännas bekväma, har Kim tidigare berättat om varumärket i en intervju med amerikanska ELLE. 

00-talets modellelit återförenas i Skims sommarkampanj 2022

Igår publicerade Kim Kardashian ett inlägg på sin egen Instagram om att en ny kollektion med badkläder som släpps inför sommaren 2022. I bilden möts vi av Kim Kardashian själv, tillsammans med några av 00-talets största modeller bärandes i Skims badkläder – Candice Swanepoel, 33, Tyra Banks, 48, Heidi Klum, 48, och Alessandra Ambrosio, 40. Och det är minst sagt ett ikoniskt ögonblick när vi får drömma tillbaka till America´s Next Top Model och inte minst Victoria´s Secret Show.


Kim Kardashian: "Skulle egentligen inte vara med i den här Skims-kampanjen"

Inlägget har redan fått två miljoner likes och fansen har jublat ut sin lycka och eufori, men inte nog med det. Kim Kardashian berättar en liten hemlighet. Hon förklarar att hon egentligen inte skulle medverka i plåtningen överhuvudtaget.

OK så jag skulle egentligen inte vara med i den här Skims-kampanjen men jag kikade förbi och hoppade in ändå för det var bara för ikonsikt. Introducerar Tyra, Heidi, Alessandra och Candice i våran signaturkollektion Skims Fits Everybody”, skriver Kim på Instagram.

Tyra banks uttalar sig om kampanjen

Även supermodellen Tyra Banks uttalar sig om en intervju med Harper´s Bazaar. Tyra berättar bland annat att hon inte modellat i underkläder sen hon gjorde sin sista modevisning.

– Jag hade så himla kul när jag jobbade med Kim, Heidi, Alessandra och Candice för Skims. Jag har inte modellat i underkläder på bild sedan jag avslutade min catwalk-karriär, så att fota Skims var extra speciellt, säger Tyra Banks. 

Tyra Banks avslutar intervjun med att hylla Kim Kardashian för det arbete hon gjort med att skapa dessa plagg som är anpassade för alla typer av kroppar. 

– Min kropp är väldigt annorlunda från mina catwalk-dagar och jag är exalterad att visa upp den i all sin superkurviga glans. Miss Kardashian, jag gjorde det för dig, tjejen!, säger Tyra Banks.

Heidi Klum: "Det var ett bra tag sedan vi alla var tillsammans så det var speciellt att återförenas”

Dessutom skrev även Heidi Klum ett inlägg om sommarkampanjen och berättar att det var ett speciellt ögonblick. 

– Det var ett bra tag sedan vi alla var tillsammans så det var speciellt att återförenas, säger Heidi Klum.

Klicka här för att komma till Skims sommarkollektion - "Fits everybody"

Mer: 

Kim Kardashian och Kanye West – återförenade?

6 romantiska frier från kändisarna vi minns