Hailey Biebers beauty-knep alla pratar om – glazed donut skin

Hailey Bieber Baldwin´s knep för att få glowig hy.
Hailey Bieber Baldwin´s knep för att få glowig hy. - Foto: : STELLA Pictures/Splash News/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
I vår är det glow som gäller – i alla fall om vi ska lyssna på supermodellen Hailey Bieber Baldwin! Här är hennes bästa knep för att få din hud att lystra.

Vi kan inte få nog av den hälsosamma lystern! En av vårens stora hudvårdstrender är att maxa hyn med glow. Och vi älskar det! Just nu står "glazed donut skin" på agendan – i alla fall enligt Justin Bieber, 28 , fru och supermodellen Hailey Bieber Baldwin, 25. Tack vare henne har den här hudvårdstrenden exploderat och tagit världen med storm. Här är allt man behöver veta om hur man får sin hy att glänsa som Hailey´s! 

Glazed donut skin – vårens hudvårdtrend 

Hailey Bieber Baldwin är en av dem som ser till att fullfölja en nogrann hudvårdsrutin till punkt och pricka. På modellens youtubekanal har vi bland annat fått följa hennes hudvårdsrutin ett flertal gånger. Och något hon nämnt mycket är "glazed donut skin". Det handlar helt enkelt om att återfukta huden med rätt hudvårdsprodukter innan läggdags så att när man vaknar upp glänser huden. Se hennes steg för steg-guide till glazed donut skin nedan!

Rengöringsolja – Total Cleansing Oil, Clarins 150 ML

I videon säger Hailey att hon dubbelrengör sitt ansikte med en rengöringsolja. Detta för att en rengöringsolja löser och tar bort bland annat makeup, solskydd och föroreningar. 

"Jag började dubbelrengöra ansiktet under karantän och det har gjort den största skillnaden för min hud, så nu skulle jag aldrig göra på något annat sätt", säger hon.  

Oljebaserad cleanser. Foto: Kicks

Rengöring för glow – Tashmoo Water Lily Nourishing Milky Wash

I Hailey Bieber´s andra steg i sin hudvårdsrutin använder hon Tashmoo Water Lily Nourishing Milky Wash från Holifrog. "Jag gillar rengöringar som inte är för skummiga och jag föredrar något som har en mjölkig konsistens och är återfuktande och vårdande. Jag vill aldrig att min hud ska kännas stram eller torr efter att jag rengjort den".

Cleanser för glow. Foto: Åhléns.

Serum Serum med peptider, buffet + copper reptides 1% – The Ordinary

Nästa steg för Hailey är att använda ett peptider serum – Plant Stem Cell Peptide Serum. Den här produkten är rätt dyr och därför har vi valt ut ett mer plånboksvänligt alternativ som är den omtalade Buffet + Copper Peptides 1% från The Ordinary.  

Plånboksvänligt serum. Foto: Lyko.

Ansiktskräm – Cera repair barrier cream – Biotherm

"På kvällen använder jag en tjockare och mer återfuktande ansiktskräm som återfuktar huden hela natten. Min standard är att om huden inte ser ut som en glaserad donut när jag går och lägger mig, har jag gjort något fel." Hailey använder Cera Repair Barrier Crem från Biotherm som ska vara en tjock, barriärstärkande ansiktskräm och fokuserar på att lugna och återfukta huden.

Återfuktande ansiktskräm. Foto: Åhléns.

Ansiktsolja för glow – Renewing face oil – ACO

"Jag har väldigt känslig hud som också är torr och därför använder jag alltid ett tunt lager ansiktsolja." Hailey klappar försiktigt in Due Alberi Biphase Moisturizing Oil Renewing Face Oil från Furtuna Skin. Ett budgetkap i samma kategori är klassikern Face Oil från ACO.

Ansiktsolja som ger glow. Foto: Meds.

Punktbehandling för finnar – 

Vichy Normaderm Anti-spot Sulphur paste 20 ml

Hailey Bieber Baldwin använder också en produkt som behandlar finnar. I klippet använder hon cloud patch – common clouds, men vi har valt ut ett billigare alternativVichy Normadern Anti-spot Sulphur paste 20 ml.

Kräm som behandlar finnar. Foto: Meds.

Ögonkräm för fina linjer – Ageless Phyto-retinol eye cream, BareMinerals

Nästa steg för Hailey Bieber Baldwin är att använda en ögonkräm för fina linjer. "Jag är oftast en väldigt flitig användare av ögonkräm för att ögonen är ett väldigt känsligt område och för att jag försöker att förebygga kråkfötter." I klippet använder hon Ageless Pytto-Retinol Eye Cream från Bareminerals, som sägs ska reducera bland annat rodnad. 

Ögonkräm som reducerar rodnad. Foto: Åhléns.

Univeralkräm för torra läppar – Aquaphor Soothing Skin Balm – Eucerin

Hailey använder  Aquaphor Soothing Skin Balm från Eucerin för att återfukta sina läppar. En budgetprodukt som enligt Hailey Bieber Baldwin ska göra underverk för läpparna under natten.  


Läppbalsam som ska återfukta under natten. Foto: Lyko.

Gilla oss på Facebook!

Läs mer:

Se bilderna när Hailey Bieber visar upp bröllopsklänningen