Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 saker du måste veta om Vanessa Lindblad – Bianca Ingrossos agent

Dela på Pinterest
Vanessa Lindblad är superkvinnan som roddar en egen podd, är medgrundare av Caia Cosmetics och Bianca Ingrossos högra hand.

1. Hur gammal är Vanessa Lindblad??

Vanessa är 34 år gammal. Hon föddes den 21 september 1984.

2. Vad jobbar Vanessa med?

Vanessa har flera jobb. Dels jobbar hon med sina sociala kanaler och driver bland annat podden "Rebecca Stella & Vanessa – Nu börjar livet", tillsammans med med influencern och programledaren Rebecca Stella.

Utöver det jobbar hon som agent på Tourn Agency. Sedan 2016 har hon jobbat med Bianca Ingrosso och verkat som hennes högra hand. Under 2018 lanserade de även sminkmärket "Caia Cosmetics" tillsammans.

Tidigare har Vanessa jobbat som konsult för varumärken som Chanel och Loreal Luxury, vilket gjorde att deras sminkmärke blev ett naturligt val för dem båda då Bianca har ett stort sminkintresse.

– Min del som medgrundare i Caia, har sin upprinnelse i att jag jobbat som Biancas manager sedan 2016 och våra karriärer har hela tiden gått parallellt med varandra. Sedan jag började arbeta med Bianca gick allt väldigt fort, vi körde på fullt till dess att jag gick på min mammaledighet 2017, därefter har jag bara jobbat med Bianca, säger Vanessa Lindblad i en intervju med Piraja.

3. Var bor Vanessa Lindblad?

Vanessa Lindblad bor i en lägenhet på Östermalm i centrala Stockholm.

4. Vilka är i Vanessas familj?

Vanessa är gift med Valentino Lindblad. Valentino föddes och är idag 31 år gammal. Tillsammans har de en son, Matteo Lindblad. Matteo föddes den 8 juni 2017 och är idag ett och ett halvt år gammal.

5. Vad heter Vanessa på sociala medier?

Vanessa hittar du på Instagram under namnet @Vanessa.lindblad. Hon har ingen blogg utan figurerar främst på Instagram och i hennes egna podd, "Rebecca Stella & Vanessa – Nu börjar livet".


Vanessa syns i första avsnittet av Wahlgrens Värld säsong 5 då vi får följa med på plåtningen av Caia Cosmetics. I programmet får vi följa hela familjen i vått och tort, men det finns vissa saker som klipps bort. Se vad som inte kommer med i TV i videon nedanför.

Mer:

Det här klipps bort från Wahlgrens Värld