5 saker du måste veta om Bianca Ingrossos agent Vanessa Lindblad

Vanessa Lindblad.
Här är allt du måste veta om Vanessa Lindblad. - Foto: Instagram/ vanessa.lindblad & Instagram/ biancaingrosso
Dela på Pinterest
Vanessa Lindblad är superkvinnan som roddar en egen podd, är medgrundare av Caia Cosmetics och Bianca Ingrossos högra hand.

1. Hur gammal är Vanessa Lindblad?

Vanessa föddes 21 september 1984 och är 35 år gammal. 

2. Vad jobbar Vanessa med?

Vanessa har flera jobb. Bland annat arbetar hon med sina sociala mediekanaler och driver bland annat podden "Rebecca Stella & Vanessa – Nu börjar livet", tillsammans med med influencern och programledaren Rebecca Stella.

Sedan 2016 har hon dessutom jobbat med Bianca Ingrosso och verkat som hennes högra hand som manager. Under 2018 lanserade de även sminkmärket "Caia Cosmetics" tillsammans.

Tidigare har Vanessa jobbat som konsult för varumärken som Chanel och Loreal Luxury, vilket gjorde att deras sminkmärke blev ett naturligt val för dem båda då Bianca har ett stort sminkintresse.

– Min del som medgrundare i Caia, har sin upprinnelse i att jag jobbat som Biancas manager sedan 2016 och våra karriärer har hela tiden gått parallellt med varandra. Sedan jag började arbeta med Bianca gick allt väldigt fort, vi körde på fullt till dess att jag gick på min mammaledighet 2017, därefter har jag bara jobbat med Bianca, säger Vanessa Lindblad i en intervju med Piraja.

3. Var bor Vanessa Lindblad?

Vanessa Lindblad bor i en lägenhet på Östermalm i centrala Stockholm.

4. Vilka är i Vanessas familj?

Vanessa är gift med Valentino Lindblad. Tillsammans har de en son, Matteo Lindblad, som föddes den 8 juni 2017 och en dotter vid namn Mila Lindblad som föddes 23 februari 2020. 

5. Vad heter Vanessa på sociala medier?

Vanessa hittar du på Instagram under namnet @Vanessa.lindblad. Hon har ingen blogg utan figurerar främst på Instagram och i hennes egna podd, "Rebecca Stella & Vanessa – Nu börjar livet".


Nyligen gifte sig Justin Bieber och Hailey Bieber. Har du sett hennes fantastiska klänning? Se bilderna från bröllopet här!

Mer:

Det här klipps bort från Wahlgrens Värld