Lovisa Wallin: "Fick klamydia"

Lovisa Wallins ex-pojkvän gav henne klamydia. - Foto: STELLA Pictures/TT
Dela på Pinterest
Under dagens poddavsnitt i "Måndagsvibe" med Hanna Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin får lyssnarna följa med när det diskuteras alltifrån hämnd på sitt ex och att Lovisa haft klamydia.

I dagens poddavsnitt "Att hämnas sitt ex" av Måndagsvibe med Hanna Friberg, 28, och Lovisa "Lojsan" Wallin, 29, gästar Lovisas kille Buster Reutersvärd, 30. De pratar om Hanna Fribergs ex-pojkväns otrohet. De pratar bland annat om hur man hämnas sitt ex och klamydia. Något som Hanna trodde att hon fått det efter uppbrottet. 

– Jag trodde att jag hade fått klamydia faktiskt, säger Hanna Friberg. 

Hon berättar även att hon testade sig på grund av oron men förklarar att det var jobbigt att gå igenom.

– Jag fick fucking gå och testa mig för Klamydia! Det är så jävla vidrigt, säger Hanna i podden. 

Lovisa Wallin: "Mitt ex gav mig klamydia"

Lovisa öppnade även upp sig under samtalet och berättar att hon en gång haft klamydia och att hon ska ha fått det av hennes före detta pojkvän. 

– Nu har jag inte velat berätta om detta innan för att jag tyckt att det varit för privat men jag fick klamydia av mitt ex, säger Lovisa Wallin. 

Hon förklarar att hon stod med en tjejkompis under ett arbetspass och upplevde att hon behövde gå på toa hela tiden. Hennes symtom fick hennes tjejkompis att öppna upp sig och berättade att hon visste varför Lovisa kände som hon gjorde. 

– Jag gick runt kissnödig hela tiden men sen så berättade min tjejkompis att hon visste vad det berodde på, och att det då var att min pojkvän var otrogen, säger Lovisa Wallin i podden. 


Lyssna på dagens poddavsnitt här!

Läs mer: 

Bianca Ingrossos ord om Hanna Fribergs pojkväns otrohet

Gilla oss på Facebook!