Allt du vill veta om Kim Kardashians och Pete Davidsons relation

Kim Kardashian och Pete Davidson romans blev offentlig hösten 2021. - Foto: STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
Kim Kardashian och Pete Davidson är just nu det hetaste paret på sociala medier. Läs hur deras romans startade nedan!

Det är ingen hemlighet att det cirkulerat skvaller om influensern och entreprenören Kim Kardashians, 41, och komikern Pete Davidsons, 28, romans som började bli offentlig hösten 2021. I år kom de dock ut som ett par och är hetare än någonsin. Men hur startade allt och var träffades dem egentligen?

Enligt US Magazine har Kim och Pete varit vänner i flera år. När Kim Kardashian var gift tillsammans med artisten Kanye West, 44, ska även Pete ha sagt att Kim och Kanye var det sötaste paret.

Kim Kardashian och Pete Davidson har varit vänner i fler år 

Kim och Pete ska ha setts ute på ett flertal middagar tillsammans under hösten 2021. När Kim Kardashians ex-man Kanye West får reda på detta uttalade han sig under olika sociala tillställningar i försök att vinna tillbaka Kims hjärta. Enligt US Magazine ska han även ha sagt att han inte gått med på att skriva under skilsmässopapprerna. För ett tag sedan kallade han Pete för k*khuvud i ett inlägg på Instagram. Samtidigt ska Pete ha sagt att han inte är orolig över uttalandet utan att han kände sig trygg i det som han och Kim hade. 

Kim Kardashian visar upp Pete Davidson på Instagram 

Under den senaste tiden har Kim Kardashian stolt visat upp sin nya kärlek på Instagram. I en bild syns paret ligga på golvet och ska just pussa varandra följt av en selfie på de båda med texten "Whose car are we gonna take?". I går publicerade Kim en ny bild när de sitter på en restaurang och möter varandras blickar. Under bilden skriver hon "Late nite snack". Se inläggen nedan! 

Läs mer: 

Årets mest inflytelserika kändisar i modebranschen

Så blev Kim Kardashian känd från första början