Hailey Bieber avslöjar: hemligheten bakom hennes lystrande bas på galan

Hailey Bieber avslöjar hemligheten bakom hennes lyster på röda mattan. - Foto: STELLA Pictures/Splash News.
Dela på Pinterest
Nu avslöjar supermodellen Hailey Bieber hemligheten bakom hennes strålande hy på Met-galan. Här är foundationen hon använde!

Artikeln innehåller köplänkar

Förra veckan hölls den ärofyllda Met-galan i New York. En gala där några av världens främsta artister, skådespelare och modeikoner samlas och bär minnesvärda kläder. På mattan fanns bland annat supermodellen Hailey Bieber, 25, och som vanligt lyste hon upp med sin närvaro. Den här gången i en vit silkesklänning från Versace och en matchande sjal från Saint Laurent. 

Hailey Biebers lystrande foundation

Det var inte bara Haileys klänning som fångade vårat intresse. Hennes smink var on point den här kvällen! Supermodellen valde den här gången att gå den klassiska vägen – lystrande hy, jordnära färger och glänsande rosa läppar. Inte nog med att vi alla avundas hennes glow, nu avslöjar hon faktiskt vilken foundation hon använde under galan. I en video på Instagram berättar hennes makeup-artist att Hailey använde The Chanel No1 De Chanel Revitalizing Foundation. En foundation som består av fuktgivande ingredienser och röd kameliaolja som ger den där ungdomliga glöden i ansiktet. 

Klicka för att köpa hem foundationen här!

Läs mer: 

Hailey Biebers beauty-knep alla pratar om – glazed donut skin

Se bilderna när Hailey Bieber visar upp bröllopsklänningen