Här är detaljen i Harry Styles video som skapar rubriker

Harry Styles video har gått viralt.
Harry Styles video har gått viralt. - Foto: STELLA Pictures/Splash News/ddp/Planet Photos.
Dela på Pinterest
Detaljen i Harry Styles musikvideo som får fansen att jubla. Se vilken här!

Harrys Styles, 28, har skapat rubriker den senaste tiden. Bland annat efter hans låt "As it was" som har kommit att bli en riktig hit och när han berättade hur terapi har väglett honom i en positiv inriktning i som artist och personlighetsmässigt. 

Harry Styles kramar om en bebis

Nu har artisten gått viral ännu en gång efter en "behind the scenes" video. I videon får följarna se hur musikvideon till "As it was" skapades och Harry dansandes i röda byxor. Men det som har fått allra störst uppmärksamhet är när artisten kramar om en gråtande bebis, som också kan vara bland det sötaste vi sett. Även fast att vi hade önskat så är det tyvärr inte Harrys utan hans creative Director Molly Hawkins, 37. Trots att bebisen och Harry försökte få barnet att sluta gråta verkar han ändå se ut att vara bekväm. 

Se videon nedan! 


Harry Styles fans jublar 

Videon har minst sagt fått positiva reaktioner. Bland annat skriver ett fan på Twitter "Att se någon som jobbar med barn och älskar dem och sedan ser jag Harry var den sötaste och mjukaste människan med Mollys bebis, du förstår inte vad det gör med mig". 

Harry Styles musikvideo fångade genuina ögonblick 

Video koregrafen Yoann Bourgeios, 40, ska bland annat i samband med detta berättat i en intervju med Billboard att det som gjorde att produktionen var speciellt var när man fångade de stunder då Harry njöt av tillvaron.

– Harry hade verkligen roligt, därför skapade vi en musikvideo som innehöll många lekfulla stunder, säger han i intervjun.

Läs mer: 

Terapin förändrade Harry Styles syn på sitt sexliv: "Inte som Formel 1"

Konserter i Stockholm 2022 – hela listan med livespelningar