Mest läst

Här visar Zara Larsson upp sin drömlika våning

Dela på Pinterest
Zara Larsson har sedan en tid tillbaka hållit sig på hemmaplan. Efter ett år av lite mer tystnad visar nu stjärnan upp sin drömlika våning i en intervju med Vouge. Se filmen här!

Sedan pandemin bröt ut för ett år sen har många artister varit tvungna att ställa in konserter och turnéer –  och det gäller såklart även världsstjärnan Zara Larsson. Hon har spenderat året hemma i sin relativt nyköpta lägenhet i Stockholm, tillsammans med pojkvännen Lamin Holmén. Zara har inte bjudit på så många bilder av lägenhet – förrän nu! Tillsammans med Vouge visar Lush Life-stjärnan upp den lyxiga våningen.

1. Chillar mer än gärna i soffan

Zara börjar med att visa filmteamet in i vardagsrummet som pryds av en gigantiskt sammetssoffa i en dämpad röd ton. Hon berättar i intervjun med Vouge att om hon skulle summera hennes liv från det senaste året i en bild, skulle det vara hon själv på soffan. 

– Detta symboliserar hela förra året, säger hon till kameran bekvämt bakåtlutad i den röda soffans hörn.

2. Fått upp ögonen för filmvärlden

Zara berättar att hon älskar att kolla på serier och filmer. Hon nämner att några av hennes favoriter är Bridgerton, Lupain och Ozark på Netflix. Hon medger att efter det här året av mycket filmtittande har hon fått upp ögonen för en eventuell framtid som regissör.

– Förstasteget är kanske att göra mina egna musikvideos, säger hon.

3. Spenderar inte så mycket tid i köket

Zara visar även upp det pampiga köket som har både köksbänk och köksö i ljus marmor. Hon medger att hon inte spenderar särskilt mycket tid i köket. Senare in i klippet bjuder popstjärnan ändå lite på sina matlagningskunskaper. Hon förbereder en taco-kväll som ska avnjutas över zoom med lite vänner. Hon avslöjar även att hon alltid äter en skål nudlar innan hon somnar, något hon kan äta varje dag utan att tröttna.

4. Stjärnan älskar färger

Zara ger dessutom en inblick i sin färgsprakande garderob. Hon visar upp plagg efter plagg som dryper i färger och glitter. Både toppar överrösta med paljetter och klänningar i sprakande toner. Zara berättar att hon älskar färg, glitter och allt som ger folk lite av en show.

5. Den öppna spisen går varm

Zara tar med sig teamet från Vogue ner till vattnet utanför hennes lägenhet för att vinterbada. Det är en kall vinterdag i Stockholm och isen ligger tjock på vattnet – men det hindrar inte stjärnan!  Efter badet sätter hon sig nära den öppna spisen som finns i hennes vardagsrum. Invirad i en filt med fötterna nära lågorna.

– Jag älskar en bra eld, säger Zara och flyttar närmare den öppna spisen.

6. Trivs som allra bäst i sitt sovrum

I slutet av videon visar Zara Larsson oss in till det sista rummet som hon ännu inte visat upp, sovrummet. Då stjärnans lägenhet är placerad längst upp i hörnet av byggnaden skapas en kupolliknande form i taket. I kupolen har hon fluffiga lampor som bildar som små moln ovanför hennes säng. Zara berättar att det är hennes favoritplats i hela hemmet. 

– Sovrummet är mitt favoritrum, säger Zara innan hon kastar sig på den fluffiga sängen.

Zara Larssons lägenhet – se bilderna här

Läs mer:

Svenska kändisar som har fått barn 2021 – se alla här

Allt om Philippe Cohen – Bianca Ingrossos expojkvän

Let's Dance 2021 – det heter alla deltagare på Instagram