Mest läst

Här är loppen du inte får missa sommaren 2022

Spring i benen? Delta i någon av sommarens lopp 2022. Foto: Canva.
Dela på Pinterest
Älskar du löpning, har mycket spring i benen och vill utmana dig själv? Vi har samlat några av sommarens lopp 2022. Se vilka här!

Får du också lyckorus av känna pulsen stiga och sätta kroppen i rörelse? Då har du kommit rätt! Vi har samlat några av sommaren lopp 2022 som man bara inte får missa. 

Lopp 2022 – Vårruset, Stockholm 

Det fem kilometer långa loppet äger rum i flera städer under våren och har redan börjat. Den 23 maj kan man springa Vårruset i Stockholm.

Anmäl dig här!

Lopp 2022 – Night trail run, Sollentuna 

Den 20 juni, en timme innan gryningen börjar de 3 mil långa loppet Night trail run. Ett lopp där man springer bland terräng och som börjar i mörker och ansluts till solljus längs med vägen. Efter loppet får man också frukost att ladda upp med innan man tar sig an dagens aktiviteter. 

Anmäl dig här!

Lopp 2022 – Jättelångt, Norrtälje 

Jättelångt äger rum den 18 juni i Norrtälje och är ett ultralångt marathon, närmare bestämt 7 mil. Men inte nog med det. Under hela loppet springer du också under terräng. Om man däremot inte vill springa jättelångt kan man också anmäla sig till ett stafettlopp som äger rum samma dag. 

Anmäl dig här!

Några av sommarens lopp 2022. Foto: Canva.

Lopp 2022 – Flosjön Edstjärn, Dalarna

Den 11 juni äger loppet Flosjön Edstjärn rum. Ett lopp lika långt som en halvamara där man får springa i både tuff terräng, grusvägar och asfalt. Under loppet kommer det erbjudas vatten, sportdryck, banan och snacks. 

Anmäl dig här!

Lopp 2022 – Hjortmarka terräng, Alingsås

Hjortmarka terräng äger rum den 11 juni och är ett utmanade traillopp beläget i Alingsås Hjortmarka naturreservat på 1,4 mil. Under loppet kommer man uppleva vacker natur och många fina sjöar samtidigt som man springer i upp- och nerförsbackar. 

Anmäl dig här!

Läs mer: 

6 träningsformer för dig som hatar att träna

Bli hjärnstark – bästa tipsen för att träna hjärnan