Mest läst

Bonde söker fru 2021 – här är årets bönder

Bonde söker fru 2021. Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Äntligen är det dags för en ny säsong av Bonde söker fru. För sextonde året i rad får vi följa bönderna och deras jakt på evig kärlek. Är du nyfiken på årets deltagare? Vi har hela listan här!

Få vårtecken är så säkra som en ny säsong av Bonde söker fru och 2021 är självklart inget undantag. Den 8 april var det dags för årets castingprogram på TV4 och i TV4play där vi fick träffa bönderna för första gången. 

I ett pressmeddelande från TV4 säger programledaren Linda Lindorff att det väntar sommarromanser.
"Årets bönder är den perfekta blandningen godbitar. De är väldigt olika när det kommer till personlighet och erfarenhet av kärlek men drivs av en gemensam längtan efter att hitta den rätta. Det kommer att bli en sommar med mycket hetta och romantik – garanterat!"

Bonde söker fru 2021 – start och premiär

Vi alla undrar såklart samma fråga, när sänds det första avsnittet? Något datum är tyvärr ännu inte officiellt, men i början av hösten 2021 brukar programmet vanligtvis börja på TV. Funderar du på att skicka in ett brev? Då är det dags nu! Den 16 maj 2021 stänger nämligen brevinsamlingen.

Så vilka är då bönderna som kommer bjuda oss på denna hetta och romantik?

Foto: TV4/Bonde söker fru

Deltagare i Bonde söker fru 2021 – se alla bönderna här

1. Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år, mjölkbonde. Bor i Björnås.

Mjölkbonden Pär-Eric, eller ”Peja” som han kallas, bor inte långt från Falkenbergs stränder i Bjönrås. Där driver han en stor mjölkgård med 400 kor och har en stor passion för lantbruk och djur. ”Peja” beskriver sig som en tvåsamhetsmänniska och tycker inte att singellivet är för honom. Han pysslar gärna om sin partner med blommor, mysiga middagar och fotmassage.  

Pär Eric ”Peja” Nilsson. Foto: TV4/Bonde söker fru


2. Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde. Bor i Strömsholm.

Bonden Filip hittar vi på en vacker spannmålsgård i Västmanland. Han är en driven och ödmjuk kille med massor av energi. När han inte driver sin gård ägnar han sig gärna åt mer adrenalinfyllda aktiviteter som wakeboard och snowboard. Filip längtar efter att träffa den stora kärleken, att få känna värmen och den extra energin han får när han blir kär.

Filip Nilsson, 27 år. Foto: TV4/Bonde söker fru


3. Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde. Bor i Vara.

Spannmålsbonden Daniel bor utanför för Vara i Västergötland. Han är en charmig och lite blygsam kille som dagdrömmer i traktorn om att hitta den rätta. Han har alltid haft en passionen för lantbruket och livet på gården är en självklarhet. Han vill träffa en tjej som vill leva ett liv på landsbygden.

Daniel Eriksson, 27 år. Foto: TV4/Bonde söker fru


4. Greta Berglund, 27 år, ekologisk bonde. Bor i Kärrbo.

På sin vackra gård (som ser ut att vara hämtad ur en saga!) har Greta hästar, kor, får och grönsaksodlingar. Hon är full av energi och när hon inte arbetar på gården jobbar hon deltid som akutsjuksköterska. Greta vill träffa en kille som kan få med henne på spontana upptåg och som inte är rädd för att visa känslor.

Greta Berglund, 27 år. Foto: TV4/Bonde söker fru


5. Jenny Pettersson, 31 år, grisbonde. Bor på Väddö.

Jenny är grisbonden som bor på Väddö utanför Norrtälje. Tidigare bodde hon i stan och jobbade som frisör, men för några år sedan flyttade hon tillbaka till landsbygden för att driva familjegården tillsammans med sina föräldrar. Jenny tycker nu att hon har allt i livet utom den där sista pusselbiten – kärleken.

Jenny Pettersson, 31 år. Foto: TV4/Bonde söker fru


6. David Kurtsson, 33 år, skogsbonde. Bor i Långö utanför Stockaryd.

David hittar vi på en gård mitt i de småländska skogarna. Han är skogsbonden som sedan barnsben har älskat att vara i skogen. När han inte arbetar ägnar han sig åt sina stora intressen jakt och fiske. David längtar efter någon att ta nästa steg med och drömmer om att bilda familj.

David Kurtsson, 33 år. Foto: TV4/Bonde söker fru


7. Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år, skogbonde. Bor i Vreta kloster.

Mikael, eller ”Backis” som han kallas av sina vänner, är skogsbonde och bor på en gård i Östergötland. Han är en kille som längtar efter kärleken och har en stor passion för lantbruk och gamla bilar. Det är svårt att inte svepas med av hans charm. “Backis” är redo att hitta den rätta och bilda familj.

Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år. Foto: TV4/Bonde söker fru


8. Carl ”Calle” Larsson, 47 år, vallbonde. Bor i Vittene.

Calle bor på en vacker gård ett stenkast utanför Alingsås och är en energisk man med glimten i ögat. Han tar gärna på sig kavajen för en kväll på stan. Han har tidigare jobbat som flygvärd, men det är gården som är Calles plats på jorden. Under hans barnfria veckor blir ensamheten extra påtaglig och han drömmer om att hitta någon att tillbringa livet med.

Carl ”Calle” Larsson, 47 år. Foto: TV4/Bonde söker fru

Castingprogrammet av Bonde söker fru kan ses den 8 april på TV4 och TV4play.

Mer:

Starta podcast? Här svarar Acast-grundaren på vanliga frågor

Hemligheten bakom lycklig kärlek – enligt Kalle Norwald

Artikelbild: Stella Pictures