Mest läst

Snabba Cash – så heter skådespelarna på Instagram

Dela på Pinterest
Netflix nya satsning har väl knappast gått obemärkt förbi? Serien som bygger på Jens Lapidus populära roman “Snabba Cash” är redan en pangsuccé. Vilka är skådespelarna, vad heter de på Instagram och väntas en säsong 2?

Serien på allas läppar just nu stavas Snabba Cash. Den utspelar sig 10 år efter händelserna i filmen och vi får följa Leya, en ambitiös affärskvinna och småbarnsmamma. I TV-rutan ser vi också gängmedlemmen Salim som drömmer om ett annat liv och Tim, en tonåring som motvilligt dras djupare in i den undre världen. 

Säsong 2 av Snabba Cash

Vi är många som har undrat – blir det en säsong 2 av Snabba Cash på Netflix? Svaret är ja! På Netflixs egna Instagramkonto bekräftades nyheten! "Vi får se vad som ska hända med våra karaktärer" – We can't wait!

Snabba Cash 2021 – så heter skådespelarna på Instagram

Evin Ahmad – spelar rollen som Leya

Instagram: evinahmad


Alexander Abdallah – spelar rollen som Salim

Instagram: alexanderabdallah

Snabba Cash-Alexander med i ny serie 

Alexander syns snart i TV-rutan igen när han medverkar i dramakomedin Thunder in my heart som Amy Deasismont har skapat och skrivit. Serien släpps den 23 maj på Viaplay med åtta avsnitt och följer ett tajt kompisgäng som kliver ut i livet. Vill vi se mer av Alexander? Ja! Se trailern här!


Ali Alarik – spelar rollen som Tim

Ali Alarik blev snabbt uppmärksammad på Instagram efter rollen som Tim i Netflix-serien Snabba Cash. I nuläget har han över 20 000 följare och är bara 16 år gammal. Kommer vi se mer av skådisen framöver? Det gissar vi på!

Instagram: alialarik


Dada Fungula Bozela – spelar rollen som Ravy

Instagram: dadabozela


Ayaan Ahmed – spelar rollen som Nala

Instagram: kingaraweelo


Khalil Ghazal – spelar rollen som Osman

Instagram: boy.anansi


Olle Sarri – spelar rollen som Tomas Storm

Instagram: slarke72


Jozef Wojciechowicz aka Z.E – spelar rollen som Dani

Instagram: officialz.e

Får Snabba Cash en säsong 2?

Första säsongen är redan en kritikerrosad succé, men kommer det en andra säsong? Netflix har varken sagt bu eller bä om det så vi får helt enkelt vänta och se!

Mer:

Nu kan du söka till "Gift vid första ögonkastet"

Guide: Så startar du en egen podcast – steg för steg

Artikelbild: Netflix