Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nu kan du söka till "Gift vid första ögonkastet"

Dela på Pinterest
Letar du efter den stora kärleken och vill vara med i TV? Då kan du söka till programmet "Gift vid första ögonkastet".

Är du en av dem som älskar att titta på dejtingprogram kan du inte ha missat Gift vid första ögonkastet! Nä, vi tänkte väl det! I den populära SVT-serien blir personer ihopmatchade med en främling som de aldrig tidigare har träffat. Men matchingen är inte slumpmässig. Personerna som har sökt till programmet har fått genomgå många tester och besvarat flertal frågeformulär. Med hjälp av experter har de sedan hittat deras "perfect match". 

Paren möts för första gången under vigseln och får säga ja till varandra för att sedan fyra veckor senare besluta om de vill fortsätta vara gifta eller gå skilda vägar. Men passar de tillsammans i verkliga livet? Det avgörs efter månaden som gifta!

Läs också: Hemligheten bakom lycklig kärlek – enligt sexlogen Kalle Norwald

Så söker du till "Gift vid första ögonkastet"

Nu letar experterna i Gift vid första ögonkastet efter nya personer som längtar efter kärleken och vill ha ett hållbart äktenskap. Hur länge har du varit singel? Hur gammal är du? Varför söker du kärleken? Det är några frågor som du behöver svara på i din ansökan. Vågar du? Här ansöker du till programmet.

Gift vid första ögonkastet
Årets deltagare i programmet 2021. Foto: Ulrika Malm /SVT

Artikelbild: SVT

Genom kroppsspråk, detaljer i sms och andra små tecken så kan du avslöja att någon är intresserad av dig. I videon berättar tjejer om hur de avslöjat att någon varit kär i dem.

Mer:

Psykologen: Så styr din personlighet vem du blir kär i