Programledaren Nicole efter händelserna i Paradise Hotel 2021

Nicole, programledare för Paradise Hotel 2021, öppnar upp sig på Instagram. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Paradise Hotel-händelserna har skakat om TV-världen. Nu öppnar programledaren Nicole Falciani upp sig i ett inlägg på Instagram.

Nicole Falciani tog över som programledare efter Rebecca Stella som de senaste åren har stått framför TV-kameran i semesterparadiset för realityprogrammet Paradise Hotel. I tisdags valde dock produktionsbolaget Nent att pausa hela PH-säsongen då en polisanmälan gjorts mot en manlig deltagare i huset. Det var i det senaste avsnittet som en av de manliga deltagarna blev utslängd efter två händelser mot två av kvinnorna i Paradise Hotel.

I ett pressmeddelande skriver Nent att deltagarna ska kunna känna sig trygga kring sin medverkan.

"Parallellt med polisanmälan görs en intern utredning för att gå till botten med huruvida rutinerna brustit i hantering och övervakning under inspelningen", skriver de.

Nicole Falciani efter Paradise Hotel-händelsen

Nu väljer Nicole Falciani att kommentera händelsen och lyfter att produktionsbolaget borde ha ingripit tidigare.

"Jag hör och förstår er som skrivit till mig, jag tycker precis som ni att produktionen borde ha ingripit tidigare. Det är dock inget som jag ansvarar för, men det är något jag definitivt kommer att ta upp", skriver hon på sociala medier.

Hon fortsätter. 

"Det som hände i huset är helt oacceptabelt och jag står till 100 procent bakom dem. Jag kommer alltid stå bakom kvinnorna. Ett nej är alltid ett nej, och det MÅSTE respekteras", skriver Nicole Falciani i ett Instagram-inlägg.

Artikelbild: STELLA Pictures/Robert Eklund

Mer:

Snabba Cash – så heter skådespelarna på Instagram

Bonde söker fru 2021 – här är årets bönder