Vinterns skidkläder – så blir du snyggast i skidbacken

- Foto: Corlin Eyewear, Zalando, Ellos
Dela på Pinterest
När det viner kallt om öronen och snön lyser vit på bergstopparna är det dags att packa skidväskan. Men hur ser man till att hålla stilen i slalombacken? Svaret är enkelt: med rätt skidkläder. Här är några av de senaste trenderna som inte bara håller dig varm utan också får dig att sticka ut i liften.

Artikeln innehåller kommersiella länkar

De senaste åren har skidmodet växlat upp och nu finns det allt mer utbud. Vi har samlat några statement plagg som borde finnas i varje skidgarderob i vinter.  

Glansiga dunjackan 

Den här säsongens måste-ha är en jacka med högblank finish som reflekterar solens strålar lika bra som den står emot bitande vindar. Med en hög krage och en lätt midjemarkering är den inte bara praktisk, den ger även en smickrande figur. Köp jackan här!


Rutig skidjacka 

Rutor är tillbaka och de är större än någonsin. Denna säsongens skidjacka i klassiskt rutigt mönster är både charmig och lekfull. Designad för att hålla dig varm samtidigt som du kan visa upp din unika stil på skidorten. Med praktiska fickor för liftkort och värmande snacks, är den här jackan lika praktisk som den är stilig. Köp jackan här!


Silvrig skidjacka

Gör entré i skidbacken med en dunjacka som blänker lika klart som nyslipade skidor. Denna silverjacka är inte bara en fröjd för ögat, den ger även den värme och komfort som krävs för långa dagar i backen. Köp jackan här!


Retro pannband 

Ett panband är inte bara en praktisk accessoar för att hålla håret på plats och öronen varma, det är också en klassisk retrodetalj som aldrig går ur tiden. Välj ett i en stark färg och med ett djärvt typsnitt för att verkligen göra ett intryck. Bonus: det fungerar lika bra på afterskin som under hjälmen! Köp pannbandet här!


Moonboots

Vem sa att vinterskor måste vara tråkiga? Vi älskar kontrasten med rosa mot de röda snörena! Inte bara är de en snygg accessoar, men deras tjocka foder och robusta sula garanterar att fötterna förblir varma och bekväma, oavsett om du tar en promenad i byn eller på afterskin. Köp Moonbotsen här!

Skidbyxor med hängslen

Klassiska skidbyxor med hängslen är tillbaka och modernare än någonsin. Dessa byxor är inte bara ikoniska utan också otroligt bekväma och praktiska. De håller snön ute och värmen inne, och den smickrande passformen ser till att du ser lika bra ut i liftkön som ner för backen. Köp dem här!


Skidglasögon

Med dessa Ski Silver II-glasögon får man bästa möjliga sikt. Dessutom är de riktigt snygga med det reflekterande glaset. Köp dem här!

Läs även: 

Handväskor – 9 snygga och prisvärda handväskor under 2000 kronor

Säsongens trendigaste kappor – 8 stilsäkra köp

Skinnjacka för dam – 6 snygg skinnjackor att bära i höst

Jobbväskor för dam – 13 snygga och rymliga jobbväskor

Loafers dam – höstens 7 snyggaste loafers