Säsongens trendigaste kappor – 8 stilsäkra köp

- Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press, Åhlens, NA-KD, COS
Dela på Pinterest
Oavsett om du satsar på en beige, en svart, en kort eller en lång variant, så är en välvald kappa en av de bästa investeringarna du kan göra för din garderob. Modette tipsar om de snyggaste kapporna i butik just nu.

Artikeln innehåller kommersiella länkar. 

Kappa för dam

I modevärlden där stilen ständigt utvecklas och förändras, står kappan kvar som en tidlös ikon. Med det sagt så är en välvald kappa en perfekt investering att plocka fram år efter år. Numera finns det flera olika modeller, allt från korta, ankellånga, dubbelknäppt, med bälte och tidlösa svarta.

Här hittar du snygga kappor i olika modeller och färger att bära i höst!

Kappor för dam – tips på jackor att bära i höst

1. Svart kappa

I en svart klassisk kappa är man alltid välklädd, och dessutom passar det till oändligt av outfits. Denna klassiker är dessutom med markerade axlar som ger en fin silhuett, du hittar kappan här!

2. Beige kappa

Den beiga kappan är en trofasta följeslagare som är lätt att matcha och skapar en jordnära känsla i varje outfit. Oavsett årstid eller tillfälle, ger en beige kappa en mjuk och sofistikerad touch.Du hittar den hos Bubblerrom här!

3. Grå kappa

Gråa kappor är en tidlös och sofistikerat val som enkelt kan matchas med olika färger och mönster. Mångsidigheten gör att den passar lika bra för en elegant kvällsaktivitet som för en vardaglig promenad, vilket gör den till ett måste i varje garderob.

Grå/greyish beige kappa från WERA, du hittar den här!

4. Rutig kappa

I år ser vi den i allt från stora skotska rutor till mindre gingham-mönster, vilket gör att den rutiga kappan blir höstens givena it-plagg för att skapa både sofistikerade och lekfulla looks. Denna kappan kommer från NA-KD, du hittar den här!


5. Brun kappa

Med en brun kappa i garderoben har du alltid ett statement-plagg och gör sig extra snyggt till en monokrom outfit och en färgskala som går ton-i-ton.  Brun dubbelknäppt kappa med bälte från COS, du hittar den här!

6. Vit kappa

Den vita kappan skapar en sofistikerad look som förhöjer vilken outfit som helst. Oavsett om det är en krispig vinterdag eller en vårkväll, kommer en vit dubbelknäppt kappa ge en fräsch och tidlös känsla. Du hittar kappan här!

7. Svart kort kappa

Den svarta korta kappan har blivit mer populär de senaste åren, matchas snyggt med en hatt eller höga stövlar som fulländar looken. Svart kort kappa från Arket, klicka hem den här!

8. Beige kort kappa 

Korta kappor ger inte bara en trendig silhuett, som passar lika bra på höstpromenaden som till en utekväll. En ger en modern twist till den traditionella kappan, och sätter den korta kappan en trendig prägel på varje outfit.

Kort kappa från NA-KD, du hittar den här!

Läs även:

Trenchcoats för dam – 9 snygga och prisvärda trenchcoats

Skinnjacka för dam – 6 snygg skinnjackor att bära i höst

Jobbväskor för dam – 13 snygga och rymliga jobbväskor

Så får du håret att växa med hjälp av rosmarinolja – 4 tips

Loafers dam – höstens 7 snyggaste loafers