9 tips på den lilla svarta – perfekt till nyårsfesten

- Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice, Adoore, NA-KD
Dela på Pinterest
När inbjudningarna till festerna trillar in och garderoben skriker tomt, finns det ett plagg som alltid står redo att rädda situationen - den lilla svarta klänningen. Nedan tipsar vi om nio snygga svarta klänningar!

Artikeln innehåller kommersiella länkar

Den lilla svarta

Den lilla svarta är ett ikoniskt klädesplagg som ofta agerar räddare i nöden när garderoben ekar tomt och inspirationen tagit slut. Tur nog är den lilla svarta en symbol för tidlös elegans. Men det kan vara svårt att hitta den perfekta lilla svarta, därför tipsar vi om nio klänningar som snygga på alla kroppsformar och tillfällen!

1. Halterneck klänning

Klänningen kommer från Petra Tungårdens varumärke Adoore som är experter på att framhäva silhuetten hos alla kroppstyper och passar perfekt för en cocktailkväll eller en kväll på stan. Den här halterneck klänningen är dessutom gjort av veganskt läder. Du hittar klänningen här!

2. Ribbad klänning med lång ärm

Den här ribbade klänningen har långa ärmar och en smickrande urringning med en figurnära silhuett. En perfekt klänning som enkelt går att klä upp och ner beroende på tillfället.  Köp den här!


3. Spetsklänning

Denna spetsdröm tar den lilla svarta till nya höjder. Perfekt om man vill liva upp festen och göra ett oförglömligt intryck. Köp den här!

4. Klänning med rosett

Sökandet efter den perfekta festklänningen kan sluta här. Den här klänningen med en stor, iögonfallande rosett är en frisk fläkt i den lilla svarta. Den är både unik och har en rolig twist! Köp den här!


5. Paljettklänning med asymmetrisk skärning

Vem har sagt att den lilla svarta behöver vara helt svart? Blanda in lite glitter med denna paljettklänning som garanterar att du blir kvällens mittpunkt. Köp den här!

6. Svart bandeauklänning med silver detaljer

Den här är perfekt för alla typer av festligheter, oavsett om det gäller en nyårsfest, en glamourös middag eller en spontan utekväll med vänner. Köp den här!


7. Halterneck klänning med öppen rygg

Den här klänningen är en av våra favoriter! Snygg silhuett, öppen rygg och halterneck, vad mer kan man önska sig? Köp den här!


8. Fodral klänning

Den här klänningen påminner om Sportmax's trendiga klänning som egentligen är en jacka, som Hailey Bieber sågs bära i höstas. Det här är den ultimata svarta klänningen som kommer hålla sig fin år efter år. Vår favorit! Köp den här hos COS!

9. Silkesklänning

Den här klänningen passar perfekt året runt, sensommar kvällar som vintermiddagar med en kort kavaj över. Det här är den ultimata silkesklänningen enligt oss. Köp den här!


Läs även:

Trenchcoats för dam – 9 snygga och prisvärda trenchcoats

Handväskor – 9 snygga och prisvärda handväskor under 2000 kronor

Säsongens trendigaste kappor – 8 stilsäkra köp

Skinnjacka för dam – 6 snygg skinnjackor att bära i höst

Jobbväskor för dam – 13 snygga och rymliga jobbväskor

Loafers dam – höstens 7 snyggaste loafers

Inspirers av stilikonen Matilda Djerf – sno stilen

Inspireras av årets it-girl Sofia Richie – sno stilen

Inspireras av Bianca Ingrosso – sno stilen

Nyårsquiz 2023: Färdiga frågor och svar om året som gått