Fair Faces - Ny blogg på Modette

- Foto: Privat
Dela på Pinterest
Intervju med tjejerna bakom Sveriges senaste modellagentur.

Tjena tjejer, vad gör ni?

- Vi håller just nu på att starta Fair Faces, en rättvis modellargentur för att vi tycker att vi behövs i branchen. Det är den absolut roligaste men tyvärr även den fulaste branchen som finns. Vi står för rättvisa, bra arbetsförhållanden och modellernas hälsa. Alla våra modeller får ALLTID betalt för  sina jobb, det är oerhört viktigt för oss. Det vi gör just nu är att springa på en massa möten och försöka styra upp allt. Vi är mitt under registrering och gör en kämpar hårt för att starta upp det här företaget. Vi håller dessutom på att spela in en serie om vad som sker backstage, så håll utkik!

Vilken snygg header ni har på bloggen. Nu vill vi ju bara se mer, så vad kommer ni att blogga om?

- Vi kommer att blogga om vad vi gör, lägga upp sneak peaks och berätta om allt kul som händer i våra liv. Vi kommer att lägga upp en massa härliga inspiationsbilder och visa våra coola (inte alltid slavisk trendiga) men gryma personliga stilar! och så klart mycket mer. Följ med, det blir kul!

Det låter grymt. Varför ska vi kika in på just er blogg?

- Som jag sa innan, bloggen är personlig, annorlunda och SJUKT COOL. Helt enkelt ett måste om man är intresserad av mode och modellbranschen.

 

Bråka om svaren:

 

Vegetariskt/Blodigt
 

Obekväma klackar/Bekväma sneakers
 

Barhäng/Dansgolv
 

Dricka ölslattar/Vaska champagne

 

FÖLJ TJEJERNA HÄR!