Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Det här trendiga halsbandet får din outfit att se lyxigare ut

Halsband som gör din outfit lyxig

Dela på Pinterest
Vi har bland annat sett stora profiler som Lorna Luxe och Bianca Ingrosso bära upp halsbandet. Och visst ser det lyxigt ut?

Att smycken kan piffa upp och även tona ner en outfit är inget nytt. Stora örhängen är något vi sett mycket av på senaste tiden och nu är det en ny trend på väg in i modevärlden. 

Det handlar om guldiga halsbandet med en rund berlock på. Modesajten Whowhatwear har tidigare skrivit att smycket får din outfit att se mycket mer lyxig ut, något som verkligen stämmer. 

Halsband guldig berlock
Bildkälla: Accessorize


Vi har bland annat sett Bianca Ingrosso bära upp smycket, vilket kanske inte är så konstigt då hennes kollektion tillsammans med Guldfynd faktiskt innehåller ett liknande halsband. Sedan har vi även sett modeprofilen Kenza Zouiten Subosic bära upp den guldiga berlocken, något hon gjort på de flesta outfitbilder senaste tiden. 

Bianca Ingrosso och Kenza Zouiten
Bildkälla: Instagram/biancaingrosso/kenzas

Andra profiler som hakat på trenden är bloggaren Salem Indrias, som stylar det med en lite mer sportig stil. Även bloggaren Alice Stenlöf har en variant av halsbandet, dock har hon en rektangel istället för cirkel.

Salem Indrias och Alice Stenlöf
Bildkälla: Instagram/salemindiras/alicestenlof

Men det är ändå Instagramprofilen Lorna Luxe som är drottningen när det kommer till det här halsbandet. Hon har burit det länge och kanske är den som startat trenden från första början. 

Lorna Luxe halsband
Bildkälla: Instagram/lornaluxe

Mer:

Glöm prickigt och randigt – här är nya trenden som slår stort just nu

Gilla Modette på Facebook!