Trendiga pärlväskor du måste haffa innan de säljer slut

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Pärlade väskor slog igenom stort i vintras och den populära "Antonia faux-pearl beaded tote"​ från Shrimps hyllades av fashionistor. Nu har den stora väsktrenden nått Zara, Mango och Topshop – och det gäller att vara snabb innan de säljer slut.

Pärlade väskor var microtrenden som alla modeikoner inte kunde få nog av. Dessvärre har utbudet av pärlprydda väskor varit väldigt litet och trenden har inte hunnit nå de billigare budgetkedjorna – fram tills nu.

Väskan som satte pärlor på kartan var Shrimps populära "Antonia faux-pearl beaded tote". Modeikoner från hela världen bar den och även den svenska popstjärnan Zara Larsson la vantarna på ett exemplar.

Bildkälla: Instagram/Zara Larsson


Bildkälla: Selfridges

Den lyxiga pärlväskan går loss på ca 4 500 kronor, men om du vill haka på trenden för en billigare peng så har vi väskorna för dig. Men du måste antagligen vara snabb innan de säljer slut.

Bildkälla: Zara

Dessa två godingar från Zara spås att bli riktiga storfavoriter i sommar. Så du får vara snabb om du vill haffa en av dem. De går loss på ca 350 kronor styck.

Bildkälla: Instagram/Lisa.Olssons

Bildkälla: Mango

Den här genomskinliga väskan med pärlor är supertrendig och bärs bland annat av modeikonen Lisa Olsson. Den blir din för ca 400 kronor på Mango.

Bildkälla: Zara

Den här shoppingväskan i pärlor kommer verkligen vara magisk i sommar till affären, stranden eller när du ska på picknick. Du hittar den på Zara för ca 500 kronor.

Bildkälla: TopShop

Den här gula och vita pärlväskan från TopShop blir din för ca 450 kronor.

Visste du att Zara har ett hemligt systermärke som säljer ännu trendigare plagg? Se vilket märke du kommer börja älska i videon nedanför.

Bildkälla startbild: Instagram/Camillecharriere

Mer:

Så stylar du ditt soffbord med fem enkla inredningsdetaljer

Fem misstag du gör när du inreder som får ditt hem att se mindre ut