Här är den trendiga toppen alla kommer vilja ha på sig i sommar

Den trendigaste toppen i sommar är one shoulder-toppen - Foto: Alastair Grant/AP/TT
Dela på Pinterest
Det är en viss blus som slagit igenom extra stort under våren och om du vill ha en komplett sommargarderob så måste du äga minst en av dessa toppar.

Sommaren har just börjat och vi kan redan avslöja vilken blus som alla kommer vilja ha på sig. Den stora trenden när det kommer till överdelar passar både till fest och till vardags och den är superenkel att kombinera.

Oavsett vilken färg, form eller mönster du gillar att klä dig i så kommer du passa i den här trenden. Det sitter nämligen i ärmarna.

Ja, vill du vara trendig sommaren 2018 så är det one shoulder-plagg som du ska satsa på och vi har plockat ut våra favoriter som är bäst i butik just nu!

Denna jumpsuit med one shoulder-topp från Lovisa Barkmans kollektion med Bubbleroom är en riktig dröm och blir din för ca 500 kronor.

Är du bara ute efter toppen så kan du satsa på det här svarta one shoulder-linnet från H&M. Det blir ditt för ca 50 kronor.

Den här metallic toppen kommer ge dig livets sommarglow till din solkyssta hy. Du hittar den på NA-KD för ca 350 kronor.

Om du ännu inte hunnit skaffa en aftonklänning till sommarens alla bröllop, baler och fester så borde du satsa på den här klänningen från Petra Tungårdens kollektion med Nelly. Den går loss på ca 800 kronor.

One shoulder-trenden gäller även när det kommer till badmodet. Så om du ska satsa på en ny bikini eller en ny baddräkt så borde du satsa på någon av dessa två. 

Baddräkt, NA-KD ca 210 kronor.

Bikiniöverdel, NA-KD ca 100 kronor.

Se var du shoppar väskan som alla influencers har just nu – för bara 500 spänn i videon nedan!

Mer:

5 misstag du måste sluta med när du köper badkläder

Vill du undvika röda prickar vid rakning? Här är knepen

Bildkälla: Alastair Grant/AP/TT