Så räddar du outfiten om din lön inte kommer innan midsommar

- Foto: Isabell Höjman/TT
Dela på Pinterest
I år kommer många inte få sin lön innan midsommar. Vi har listat fem saker som räddar din midsommarlook utan att det blir för dyrt.

1. Måla naglarna

Lite färg på naglarna gör mer än vad man tror. Måla naglarna i någon snygg och somrig färg inför midsommar och vi kan lova att du kommer känna dig fräschare och snyggare. Detta är ett billigt och enkelt knep som gör mer än vad man tror för självkänslan. 

Bildkälla: Unsplash

2. Ta brun utan sol

Den senaste veckan har solen inte visat sig jättemycket och mycket av den brännan man kanske fått tidigare har försvunnit. Vårt tips är att ta brun utan sol för en snygg och fräsch midsommarlook. Fake it til' you make it.

3. Highlighta kroppen

Genom att sätta glow på bland annat benen och armarna skiner och glittrar du hela dagen och kvällen. Lite glow kan lyfta upp en hel outfit och dig själv. 

Bildkälla: Unsplash

4. Styla upp något gammalt plagg med accessoarer

Istället för att köpa en ny klänning till midsommar som du kanske endast använder ett fåtal gånger rekommenderar vi att ta något plagg som du redan har hemma. Genom att addera en scarf till midsommarklänningen eller ett par örhänge eller annat smycke lyfter du outfiten.

Bildkälla: Unsplash

5. Lägg mer fokus på att styla dig själv än en snygg outfit

Slutligen, lägg inte för stort fokus på din outfit och att du måste köpa något nytt. I slutändan handlar det om hur du känner dig snarare än hur du ser ut. Om du exempelvis känner dig fint sminkat eller fin i håret utstrålar du glädje och positivitet vilket gör dig mer tilltalande. Satsa på att styla dig själv på ett sätt som kommer att lyfta hela dig. 

Läs mer

Här är detaljen på din outfit som gör att du ser extra somrig ut

Här är den udda kroppsdelen Rihanna alltid sminkar med highlighter