Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bästa plaggen i vinter – som är både snygga och sköna

Bästa tipsen på hur du både håller stilen och värmen i vinter

Dela på Pinterest
Ibland är svårt att inte se ut som en vandrade sopsäck på vintern. Men lugn, här är de bästa tipsen på hur du både håller värmen och ser snygg ut.

1. Polotröja
Polotröjan är både skön, trendig och perfekt att jobba lager på lager. Du kan både ha en tunnare polo under antingen en t-shirt eller skjorta, eller så glider du runt i en stickad lite tjockare variant. Oavsett så funkar det här plagget alltid!

Polotröja från H&M
Bildkälla: H&M

Den här mysiga hittar du hos H&M.

Tunn polotröja från Nelly
Bildkälla: Nelly.com

Tunnare variant i 100 % ull från Nelly.

2. Matcha
Att matcha din halsduk med övriga plagg är väldigt trendigt den här säsongen. Och genom att hålla sig till samma färgskala får du även din outfit att se mer enhetlig ut, och mindre bylsig.

Acne halsduk Caramel brown
Bildkälla: Zoovillage

Kamelfärgad Acne halsduk.

Ullkappa från Mango.
Bildkälla: Mango

Ullkappa från Mango.

3. Knähöga stövlar + midi-kjol
Att ta på sig kjol piggar alltid upp en outfit och gör den mer spännande. Och även om det är kallt kan du fortfarande använda en mellanlång kjol tillsammans med ett par knähöga stövlar. På så sätt håller du värmen samtidigt som det är riktigt snyggt!

Knähöga stövlar från Nelly
Bildkälla: Nelly.com

Knähöga stövlar från Nelly.

Midi skirt Khaki Grön från NA-KD.
Bildkälla: NA-KD

Snygg grön kjol från NA-KD.

4. Använd mer färg
Även om det är mörkt och grått ute, så behöver det inte betyda att dina kläder också måste vara det. Om du adderar en och annan färgklick till vintergarderob ser din look mycket mer intressant och varierande ut.

Blockfärgad tröja H&M
Bildkälla: H&M

Flerfärgad tröja från H&M.

Kappa Nelly
Bildkälla: Nelly.com

Rosa kappa från Nelly.

5. Stora kappor med plats under
En snygg kappa kommer alltid vara trendigt. Något som är bra att tänka på när du ska köpa en ny är att se till att du får plats med flera lager kläder under. Att ha ett gäng koftor eller en lätt jacka innanför kappan gör att du håller värmen även de kallaste dagarna.

Kappa Zalando
Bildkälla: Zalando

Kappa från Zalando.

Dunjacka Zalando
Bildkälla: Zalando

Lätt jacka från Zalando.

6. Tröja på tröja
Här är trenden alla influencers snackar om! Vill du vara som dom så skaffa dig två par av samma tröja. Den ena har du på dig som vanligt och den andra knyter du över din ena axel. 

Debora Rosa
Bildkälla: Instagram/deborabrosa
Tröja från Zara
Bildkälla: Zara

Tröja från Zara

En annan trend vi kommer se mycket av under den här säsongen är djurmönstrat. Spana in klippet nedan för att se vilka plagg som är ett måste i garderoben:

Läs mer här:

Kläderna du aldrig ska ha på dig på krogen

Här är trenderna från 70-talet som gör comeback i framtiden