Detta kommer bli den trendigaste färgen på kläderna 2019

T-shirts som hänger på galgar, influencers som sitter på en trappa
Här är vårens trendigaste färg. - Foto: Unsplash, Instagram/hannastefansson
Dela på Pinterest
Vill du börja blicka mot våren 2019 redan nu? Då bör du kolla in färgen som kan bli säsongens trendigaste.

Det verkar som att modevärlden har förälskat sig i de mest otippade färgerna de senaste säsongerna. Vi är vana vid basfärgerna vitt, svart och blått men vi har även fått se inslag av rött och gult. Men nyanser i begie, ljusa pasteller och terrakotta brunt har börjat göra succé. Och nu har det kommit ytterligare en färg på kläderna som spås bli våren 2019 stora trend

Så om du vill vara trendig till våren ska du bära en grön nyans som påminner om pistage och mint. Tänk dig en lite mörkare nyans än den typiska pastellgröna nyansen. Vi har redan nu börjat se färgen rulla in i butiker och allt fler influencers bär upp den.

Den gröna nyansen kommer finnas på allt från skor till tröjor. Bildkälla: Instagram/hannastefansson

Redan på fashion week kunde vi se att somliga designers anammat färgen som spås bli trendig under 2019. Färgen kommer att finnas på allt från kostymer och skor till tröjor samt kjolar. 

Den mintgröna, eller något mörkare pastellgröna, kommer troligen att dyka upp ännu oftare i våra Instagramflöden bland influencers och modeälskare så småningom. 

Tycker du dock att du redan matas med denna färg 24/7? Det finns nämligen en anledning till varför du känner så. Denna säsong har mintgrönt varit en av de trendigaste färgerna du kan ha på dekoration i ditt hem eller på dina väggar. 

Hanna MW visar upp våren 2019 stora trendfärg. Bildkälla: Instagram/hannamw

Det må vara en färg som kan vara svår och sticker ut, men trots detta har den en stor mångsidighet vilket gör att den kan komma att bli vårens go-to färg. Den mintgröna nyansen ser sofistikerad ut och kan enkelt lätta upp och ge en lyxig touch på vilken outift som helst. 

Om du tycker om att experimentera med kläder och matcha olika färger så kan vi redan nu berätta en färgkombination som vi tror kommer att gå hem i vår, nämligen den mintgröna nyansen tillsammans med lila. 

Vill du bygga upp en ännu trendigare garderob? Då borde du kika in trendplaggen i videon nedan som kommer att lyfta din garderob i höst.

Läs också:

Bästa plaggen i vinter – som är både snygga och sköna

Alla plagg från H&M och Moschinos kollektion 2018