Här gör Meghan Markle revolt mot den kungliga klädkoden

Till vänster Meghan Markle och till höger prins Harry och Meghan.
Meghan får tillsägelse att klä sig mer kungligt. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Meghan Markle har fått många regler som tvingas följa sedan dess att hon blivit en del av den brittiska kungafamiljen. Men nu protesterar hon!

Att Meghan Markle har fått många regler att följa efter att hon blev hertiginna av Sussex är ingen nyhet. Ibland har det dock hänt att hon brutit mot de regler som hon förväntas följa, men vem gör inte det ibland? Däremot lyckas hon följa reglerna utan några som helst problem majoriteten av tiden.

Dock ska Meghan enligt Daily Mail nu ha fått tillsägelse från några modeexperter som besökt Kensington Palace.

Meghan har fått tillsägelse om sin klädstil. Bildkälla: Stella Pictures

"Meghan har blivit tillsagd att hon behöver klä sig mindre som en Hollywoodstjärna och mer som en kunglighet", säger en källa till Daily Mail. 

Tydligen ska drottning Elizabeth ha höjt på ögonbrynen den senaste tiden över Meghans klädval, till exempel som de gånger "Suits"-stjärnan har burit svart trots att ingen varit i sorg eller när hon visade lite väl mycket av benen i en klänning med hög slits i Australien.

Meghan visar upp benen i Australien. Bildkälla: Stella Pictures

Men om man heter Meghan Markle och faktiskt har varit en Hollywoodstjärna en gång i tiden så ligger det lite i ens DNA att man klär sig därefter. Och det verkar inte som att modeexperternas tillsägelse var något som Meghan tog åt sig av.

Häromdagen firade Meghan och prins Harry sex månader som gifta genom att delta i "Royal Variety performance" i London. Och Meghan dök upp i en outfit som inte riktigt kan klassas som mer kunglig. Hon bar nämligen en långkjol och en paljettopp signerar Safiyaa. 

Prins Harry och Meghan Markle anländer till "Royal Variety Performance" i London. Bildkälla: Stella Pictures

Tydligen ska outfiten kvällen till ära vara den första hon burit sedan hon fick tillsägelsen och det verkar minst sagt som att Meghan inte reflekterat så mycket över modeexperternas uppmaning.

Är du nyfiken på vilka andra klädkoder som Meghan har blivit tvungen att följa sedan hon blev en del av den brittiska kungafamiljen? Kika då i videon nedan.

Läs också:

Samantha Markle släpper en bok om Meghan – som avslöjar allt

Därför vägrar Meghan Markle bära Victoria Beckhams kläder