Moncler har gjort en dunklänning – och den är slutsåld i hela världen

Två reklambilder på Monclers dunklänning.
Moncler har släppt en dunklänning som ska ersätta puffjackan. - Foto: Moncler
Dela på Pinterest
Den senaste vintertrenden kan komma att bli en puffklänning. Nu lanserar märket Moncler en klänning i dun – och den är galet dyr.

Att ha en jacka som går över rumpan i kalla vinter är a och o. Det har ju mamma lärt oss. Men nu tar modemärket Moncler det hela ett steg längre och lanserar dunklänningen, som sträcker sig från halsen ner till tårna.

Monclers nya puffklänning har fått många att lyfta på ögonbrynen. Dels pågrund av den uppseendeväckande designen. För visst påminner den rosa om klänningen som prinsessan i Super Mario bär?

Dunklänningarna från Moncler är slutsålda i både blått och rosa. Bild: Moncler.

Men priset är också uppseendeväckande. Den kostar nästan lika mycket som en exklusiv aftonklänning skulle göra.

Å andra sidan så kan man bära den både till festen och på festen, då du slipper en jacka. En kändis som setts bära den på röda mattan är skådespelaren Millie Bobby Brown från Stranger Things.

Millie bar klänningen i svart på röda mattan. Bild: Stella Pictures.

Klänningen kostar 2 110 euro, vilket motsvarar ca 21 580 svenska kronor.

Har du planerat på att lägga vantarna på denna klänning så måste vi tyvärr meddela att det är för sent. Den är slutsåld i samtliga färger.

Det finns dock en liknande modell på hemsidan som ännu inte sålt slut. Den är dessutom bättre anpassad för Sveriges kalla klimat då de har luva hål för armarna.

Denna dyrgrip är kostar dock lite mer. För 2 775 euro blir den din, vilket motsvarar ca 28 381 svenska kronor.

Denna kappa finns fortfarande i butik. Bild: Moncler.

Att vintermodet utvecklas är alltid välkommet – så man slipper frysa under ett halvår för att vara snygg. Men om denna dunklänning är svaret på vårt kyliga problem återstår att se.

När vintern smyger sig på och det blir allt kallare utomhus så förändras en hel del i kroppen. Det är inte bara att du fryser, utan det kan förändra kroppen, dina känslor och behov. Se mer om alla galna förändringar som sker i videon nedanför:

Mer:

Snyggaste vinterjackorna 2018 – som håller dig varm i vinter

Vinterns snyggaste skor som håller dig varm